Teşekkürler Fırat Anlı...

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı Sayın Fırat Anlı'nın Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı olması kentimiz için avantajdır.

Teşekkürler Fırat Anlı...
TEŞEKKÜRLER FIRAT ANLI...

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı Sayın Fırat Anlı'nın Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı olması kentimiz için avantajdır. Duruşu v...e yaklaşımı nedeniyle sadece kendi partisinin tabanı değil tüm kesimler tarafından sevilen Anlı, kent milliyetçisi olduğunu bir kez daha ortaya koymuştur. Sporun içinde gelmesi, sporu sevmesi ve spora ayrı önem vermesi de ayrı bir avantajdır. Diyarbakırspor'a sahip çıkacaklarını beyan etmesini, kentin tamamını kucaklayacaklarını ifade etmesini memnuniyetle karşıladık. Sözü bizim için senet olan Anlı'nın bunları yerine getireceğinden endişemiz yoktur. Kenti kucaklayan açıklamalarıyla taraftarlarımızın da takdirini kazanan sayın Anlı'ya teşekkür ediyoruz.
Kendisini ve tüm belediye başkanlarımızı yeni sezonda maçlarımızda görmek istiyoruz.

'DİYARBAKIRSPOR EZİLENLERİN SESİDİR'

Diyarbakırspor elitlerin değil mazlumların takımıdır. Diyarbakırspor,ezilen halkın ve kesimlerin kendisini ifade ettiği ortak değeridir. Yıllarca acılar yaşayan,ekonomik açıdan geri bırakılan ve sosyal travmaların yaşandığı bölgenin gerçekliğinden uzak olamayız. Tüm bunları dikkate alıp ona göre duruş sergilemekle beraber tüm siyasi yapılara ve gruplara eşit mesafede olma duruşumuzu sürdüreceğiz. Uzlaşmacı kimlikleri olan Vali Mustafa Cahit Kıraç ve Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı Fırat Anlı'nın kenti yönetiyor olmalarının avantajıyla kentimizin ve kulübümüzün sporda hak ettiği yere geleceğine inanıyoruz."

DİYARBAKIRSPOR A.Ş ADINA BAŞKAN FEYZİ İLHANLI 


HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2014, 19:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER