TESİS BİTİYOR, GÖZLER YENİ SEZON PLANLAMASINDA

 Büyükşehir Belediyesi’nce Diyarbekirspor için inşa edilen Seyrantepe’deki iki katlı çok amaçlı spor tesisin projesinde elektrik sistemlerinin monte edilmesi aşamasına geçildi.   Bayramdan sonra işlemlerin hızlandırılması ve tesisin Ağustos ayına kadar tamamlanmasına kesin gözüyle bakılıyor. Yeşil-Kırmızılı kulüp bayramın hemen ardında yeni sezon planlamasını yoğunlaştıracak, teknik heyet ve transferler açıklanacak. Şampiyonluğu hedefleyecek bir takımın oluşturulması bekleniyor.

TESİS BİTİYOR, GÖZLER YENİ SEZON PLANLAMASINDA

Diyarbekirspor’da büyük bir hızla devam eden tesis projesinde mutlu son çok yakın. Çelik Çelik Konstrüksiyon sistemiyle inşa edilen projede kat yükselme çalışmalarından sonra projesinde elektrik sistemlerinin monte edilmesi aşamasına geçildi. Bayramdan sonra dekorasyon, döşeme ve iç planlama çalışmaları tamamlanacak, ardında da diğer eksiklerin giderilmesi aşamasına geçilecek.

Tesis sorununu önemli oranda aşan Diyarbekirspor’da gözler yeni sezon planlamasına çevrildi.

Yeşil-Kırmızılı kulüp bayramın hemen ardında yeni sezon planlamasını yoğunlaştıracak, teknik heyet ve transferler açıklanacak. Şampiyonluğu hedefleyecek bir takımın oluşturulması bekleniyor.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER