TESİSLER İÇİN YENİ İHALE YAPILACAK

Diyarbakır’daki spor tesislerinin yenilenmesi eksiklerinin giderilmesi ve yeni tesislerin yapılması amacıyla geçen yıl Vali Hüseyin Aksoy’un görüşmeliriyle 16 milyon Tl’lik ödenek ile bütçe çıkarılmıştı.

TESİSLER İÇİN YENİ İHALE YAPILACAK
 Spor bakanlığı tarafından sağlanan ödenek ve bütçe ile merkez ve ilçelerde düşünülen yatırımlar start alırken, Seyrantepe tesisleriyle ilgili ihale yenilenecek. Saha tesislerinin yenilenmesi,tribünlerin yapılması, çevre düzenlenmesi ve ihate duvarı yapılması gibi eksikleri içeren ihale, teknik hatalar yapıldığı gerekçe gesterilerek iptal edildiği kaydedildi.
İhalenin önümüzdeki günlerde tekrar yapılacağı kaydedildi. Yenişehir belediyesi’nin imar izni konusunda daha önce yaşanan sıkıntıyı ortadan kaldırdığı Seyrantepe tesisleri, eksiklerin giderilmesiyle ideal bir kompleks haline haline getirilmek isteniyor. İçinde 2 sünni, 2’si Diyarbekirspor ve Amed SFK’ya ait olmak uzere 3 doğal çim sahanın yer aldığı komplekste özelikle tribün ve soyunma odalarının yapılması önem taşıyor. Kulüpler ve spor adamları çalışmaların bir an önce başlatılarak sonuçlandırılmasını istiyorlar.
Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2015, 16:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER