TFF Başkanı Demirören İstifa etti

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören görevinden istifa etti.

TFF Başkanı Demirören İstifa etti

 Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı görevini bıraktığını açıkladı. Haziran ayında yapılacak seçimlere kadar görevi vekaleten Yönetim Kurulu üyesi Hüsnü Güreli sürdürecek.

KAMUOYUNA; 

26 Şubat 2012'den beri sürdürmekte olduğum Türkiye Futbol Federasyon Başkanlığı'ndan İDDAA, Misli.com'un Demirören Holding bünyesine katılımından ve sözleşmelerin devri yasal olarak tamamlandığından dolayı görevimden istifa ediyorum. Bugüne kadar şerefle ve gururla taşıdığım bu milli görevi Türkiye ve Dünya kamuoyunda tartışmalara mahal bırakmamak ve gölge düşürmemek gerekçesi ile bu kararı almış bulunmaktayım. Yedi yıl boyunca Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı görevimde başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a desteklerinden ve güveninden dolayı teşekkür ediyorum. Ve birlikte çalıştığımız tüm Spor Bakanları'na, Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri'ne, Kurullarda görev yapan tüm başkan ve üye arkadaşlarıma, Milli Takım Teknik Direktörleri ve oyuncularına, bu yolda desteğini esirgemeyen tüm Kulüp Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri'ne, Spor Camiasına, medyamıza çok teşekkür ediyorum. 

Kamuoyuna en derin saygı ve sevgilerimle arz ediyorum. 

Yıldırım Demirören 

6 Ekim 1964 doğumlu olan Demirören, 2 dönem (2004 ve 2012) yılları arası Beşiktaş JK'nin 32. başkanı olarak görev yaptı. Sonrasında   27 Şubat 2012 tarihinden itibaren Türkiye Futbol Federasyonu başkanlığı görevini sürdürüyordu.

Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2019, 14:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER