TRANSFER RÜZGARINA DEVAM

Amedspor, transferde ses getirmeye ve şampiyonluk kadrosu kurmaya devam ediyor. Diyarbakırlı olan ve Galatasaray alt yapısında yetişen Abdullah Dijlan Aydın'ın transferini resmi olarak açıklandı.

TRANSFER RÜZGARINA DEVAM

Amedspor, Diyarbakırlı olan ve Galatasaray alt yapısında yetişen Abdullah Dijlan Aydın'ın transferini resmi olarak açıkladı.

23 yaşındaki futbolcu İstanbulspor'dan 1 yıllığına kiralandı.

Amedspor Şehmus Özer Tesisleri'nde Dıjlan Aydın için düzenlenen imza törenine; Kulüp Başkanı Aziz Elaldı, Başkan Yardımcısı  Cihan Yaman, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Sportif Direktör Murat Yiğiter katıldı.

Akıl Almaz Rakamlar Zorluyor

Yeni sezonda mücadele edeceği 2.Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk hesapları yapan Amedspor'da üst liglerden bir çok oyuncu ile temas halinde olan Sportif Direktör Murat Yiğiter ve transfer komitesini en çok mali konularda oyuncuların talep ettiği rakamlar zorluyor. Piyasa şartlarının üstünde rakamlar isteyen oyuncularla bu nedenle ilerleme kaydedilemiyor.  İnsaf sınırlarını zorlayan rakamlar ve bazı kulüplerin ödediği yüksek rakamlar işi zorlaştırıyor.
Son olarak  Karacabey Belediyesapor’da forma giyen  orta alan oyuncusu Devrim Taşkaya’nın anlaşmaya yakın olduğu ifade ediliyor.
Vanspor’dan Uğur Adem Gezer ve Adanaspor’dan Yiğithan Güveli’nin ismi de gündemde.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER