TRANSFER YAPAMAYAN KULÜPLER ÇEŞİTLİ SENARYOLAR ÜRETİYORLAR

Güneydoğu Anadolu Bölgesinde bazı kulüpler istenilen transferleri yapamadıklarından dolayı çeşitli senaryolar üretiyorlar.

TRANSFER YAPAMAYAN KULÜPLER ÇEŞİTLİ SENARYOLAR ÜRETİYORLAR
 Diyarbakır ve yöresindeki bir çok kulüp transferlerini yaparken,çalışmaların sürdürürken,birkaç kulüp ise ekonomik nedenlerden ötürü yapamadığı transferleri olaylara bağlayıp, futbolcuların gelmek istemediğini veya çok para istediğini ileri sürüyorlar.

Diyarbakır’ın bir takımı  süper  transfer yaparken, şampiyonluğa oynayacağını ilan ederken  ve bölge illerde yaşanan çatışmalı ortam spor kulüplerini de vurduğu iddia edildi. Bugüne kadarda bölgenin  hiçbir kulübününün bölgede yaşanan saldırı ve çatışmadan olumsuz etkilendiği açıklaması gelmedi. İddia şöyle ,bir çok bölge takımının transfer etmek istediği oyuncular yaşanan gerilim nedeniyle gelmek istemediğini belirtiyorlar. Edinilen bilgiye göre 2.Lig kırmızı gurup kulüplerinden Amed SFK’nin transfer yapmakta zorlandığı öğrenildi.

Diyarbakır’ı 3. Lig 2. Grubunda temsil eden Diyarbekirspor takımının, şimdiye kadar 12 dış , 11 futbolcuda 11 olmak üzere transferlerini yaptığını ve istediği futbolcuyu transfer ettiği hiç zorlanmadığıda öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 19 Ağustos 2015, 18:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER