Türkiye Çim Hokeyi Şampiyonası Sona Erdi

Diyarbakır'da düzenlenen 18 Yaş Altı Bay-Bayan Açık Alan Hokeyi Kulüpler ve İl Karmaları Türkiye Şampiyonası sona erdi.

Türkiye Çim Hokeyi Şampiyonası Sona Erdi
Diyarbakır'da düzenlenen 18 Yaş Altı Bay-Bayan Açık Alan Hokeyi Kulüpler ve İl Karmaları Türkiye Şampiyonası sona erdi.

Seyrantepe Spor Kompleksi'nde 5 gün süren müsabakalara Gaziantep, Ankara, Konya, Diyarbakır, Muğla, Batman, Amasya, Antalya, Kahramanmaraş, Osmaniye, Malatya, Bolu, Trabzon ve Zonguldak'tan 16'sı kız, 34 takım katıldı.

Müsabakalarda erkekler kategorisinde Nizip Halk Eğitim Merkezi, bayanlarda ise AKDORA Spor Kulübü şampiyon oldu. Toplam 72 maçın oynandığı şampiyonanın en centilmen takımları ise Diyarbakır ekiplerinden seçildi. Erkeklerde Antalya Polis Gücü Spor Kulübünden Mücahit Demir, bayanlarda ise Nizip Halk Eğitim Spor Kulübünden Meryem Oymak şampiyonanın gol kralı seçildi.

Şampiyonaya katılan antrenörlerin oyları sonunda erkekler kategorisinde Nizip Halk Eğitim Spor Kulübünden Ali Akın Özkılıç, bayanlarda da Nizip Halk Eğitim Spor Kulübünden Meryem Oymak en iyi oyuncu, Antalya Polis Gücü Spor Kulübünün kalecisi Alpaslan Bozkurt ve AKDORA Spor Kulübü kalecisi Meltem Çelik en iyi kaleci ödülüne layık görüldü.

Çim Hokeyi İl Temsilcisi Mehmet Veysi Koyun, Diyarbakır'daki şampiyonayı alınlarının akıyla sorunsuz bir şekilde atlattıklarını söyledi.

Diyarbakır'a gelen takımları en iyi şekilde ağırladıklarını belirten Koyun, şöyle konuştu:

"5 gün süren müsabakalar çok şükür sorunsuz bir şekilde tamamlandı. Büyük katılımın sağlandığı şampiyonada konuklarımızı en iyi şekilde ağırladık ve Diyarbakır'ın misafirperverliğini gösterdik. Milli takım seçmesi de olan bu şampiyonanın Diyarbakır'da yapılması bizleri çok sevindirdi. Daha önce ailelerin çekinerek çocuklarını gönderdiği şampiyonaya bu kez ilgi bir hayli yoğundu. Bunun en önemli nedeni çözüm sürecinin yansımasıdır. İnşallah daha büyük organizasyonlara da ev sahipliği yaparız. Şampiyonada başarılı olan tüm ekipleri de kutluyorum."

BURHAN GÜL

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2013, 14:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER