Ve Apo Diyar'da

4 yıl üst üste Amedspor'un başarısı için ter dökerek kader birliği yapan Yusuf Yağmur ve Abdullah Çetin,yeni sezonda kentin diğer takımı Diyarbekirspor için top koşturacak

Ve Apo Diyar'da
 KADER BİR KEZ DAHA BULUŞTURDU

İyi arkadaş oldukları bilinen Abdullah Çetin ve Yusuf Yağmur,Amedspor'dan sonra Diyarbekirspor'da birlikte forma giyecek.Çetin,eski kulübü Amedspor'a teşekkür ederek başarı diledi.

Aynı Takımda Oynamaya Devam

4 yıl üst üste Amedspor'un başarısı için ter dökerek kader birliği yapan Yusuf Yağmur ve Abdullah Çetin,yeni sezonda kentin diğer takımı Diyarbekirspor için top koşturacak.Yusuf'tan sonra Abdullah da Diyarbekirspor'la anlaştı.İnstegram hesabında açıklama yapan Abdullah,şartlar böyle gerektirdiği için Amedspor'dan ayrıldığına dikkat çekerek Amedspor'a şampiyonluk yolunda başarı diledi.

Amedspor'dan Abdullah Açıklaması
Amedspor;yazılı açıklama ile Abdullah'ın ayrılığını duyurdu ve başarı diledi.
Açıklamada,"Şampiyonluk hedefine ulaşmak için kurduğumuz kadroda düşündüğümüz Abdullah Çetin ile yapılan tüm görüşmeler sonuçsuz kalmıştır. Futbolcumuzla bu günden itibaren yollarımız ayrılmıştır. Kendisine bundan sonraki futbol hayatında ve tercihlerinde başarılar diliyoruz. Amedspor'un menfaati için gerekenleri yapmaya devam edeceğiz. Bu anlayışın sonu kötü bilinmek olsa bile Amedspor için katlanmaya razıyız. Tarih herkese yapılan yanlışlar için hesap soracaktır"dedi.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2017, 22:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER