VEDAT CİNGÖZCE ORTA SAHA’NIN BEYNİ

Bölgesel Amatör ligi (BAL) ligi takımlarından Diyarbakırspor 1968 külübünün alt yapı takımlarından U – 19 takımının başarılı orta saha oyuncusu Vedat Cingöz’ce hedefinin A takımının formasını giymek olduğunu söyledi.

VEDAT CİNGÖZCE  ORTA SAHA’NIN BEYNİ
 U – 19 Gençler liginde şampiyon olan  Diyarbakırspor 1968 U – 19 takımının başarılı ve görev adamı adeta beyni olan Vedat Cingözce ,yaptığı açıklamada, 8 yıldır futbol oynadığını belirterek, “ Bu sezon tüm maçlarında forma giydiğim şampiyon olan Diyarbakırspor 1968 U  - 19 takımında 10 numaralı formayı giyiyorum. Orta sahada bana verilen görevleri harfiyen yerine getiriyorum. Yaşim henüz 17.Bu sezon3 gol 3 asist yaptım. Top tekniğim futbol zekam her geçen arttı. Oyun görüşüm,yaratıcılık,pas tekniğim özelliklerimle sahanın iyileri arasına giriyorum. Hocam’ın bana saha içerisinde görevleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyorum her maç sonrasında. Futbolümü daha üst kademe takımlarında göstermek istiyorum “ dedi.

Diyarbakırspor 1968 Takımının alt yapı antrenörü Adem Yıldız, genç futbolcusu Vedat Cingözce, hakkındakı görüşlerini açıkladı, “ Her hocaya Vedat gibi bir oyuncu lazım.Takımının başarısı için elinden geleni yapar. Geleceği parlak bir futbolcu olacaktır “ şeklinde konuştu.

 

Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2015, 15:50
YORUM EKLE
YORUMLAR
ahmet günay
ahmet günay - 9 yıl Önce

inş başarılarının devamını dilerim kardeşim takip ediyorum seni

SIRADAKİ HABER