VERGİ KUPASINI VALİLİK KAZANDI

26.Vergi haftası etkinlikleri kapsamında yer alan Halı saha futbol turnuvası final maçında Diyarbakır Valilik takımı Vergi Dairesi Başkanlık takımını 5-1 yenerek kupanın sahibi oldu.

VERGİ KUPASINI VALİLİK KAZANDI
 Yiğiter halı sahada 15 gün önce 10 takımın katılımı ile start alan Vergi haftası halı saha Futbol turnuvası eleme usulü ile oynanan maçlar sonucunda finale kalan Valilik takımı, Vergi Dairesi Başkanlık takımını 5-1 yenerek kupayı müzesine taşıdı.

Vergi Dairesi çalışanları ve sporseverlerin yoğun ilgi gösterdikleri final maçı sonrası ödül töreninde turnuvada şampiyon olan Valilik takımına şampiyonluk kupasını İl Vali Yardımcısı Mimar Sinan Batmaz verirken, Sur Kaymakamı Memduh Tura ise Vergi Dairesi Başkanlığına ikincilik kupasını verdi. Turnuvada üçüncü olan V.D.K (Vergi denetim kurulu) takımına ise kupasını Vergi dairesi Başkanı Seyfettin Baysal verdi.

Maç sonrası gerçekleşen ödül töreninde turnuvaya iştirak eden takımların temsilcilerine ve turnuvayı organize eden komite üyeleri Fatih Teksin, Zülküf Yakut ve Veysi Akar’a plaket verildi.

Ödül töreninde duygularını dile getiren Diyarbakır Vergi Dairesi Başkanı Seyfettin BAYSAL;” Kurumlar arasındaki ilişkileri geliştirmek ve sporunda evrensel değerlerinden biri olan kaynaşma ve dayanışmayı sağlamak amacıyla böylesi güzel bir turnuva düzenlediklerini ifade ederken, turnuvaya iştirak eden ve organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti. 

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2015, 18:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER