Y. Diyarbakır’da İsmet Yılmaz Sesleri

Bölgesel Amatör Liginde şampiyon olarak 3. Lig’e yükselen Yeni Diyarbakırspor, Diyarbakırspor’un efsane menajeri İsmet Yılmaz’a teklif götürdü.

 Y. Diyarbakır’da İsmet Yılmaz Sesleri
İSMET YILMAZ’A TEKLİF VAR

Diyarbakırspor’da 2 kez Süper Lig’e çıkma ve 4 kez de Play-Off oynama başarısı yaşayan İsmet Yılmaz’a Yeni Diyarbakırspor’dan teklif var. Başkan İlhanlı’nın teklifini değerlendiren Yılmaz,”Hedefleri olan bir başkan ve kulüp. Birkaç gün içinde kararımı verdikten sonra elimizden geleni yapacağız.” dedi.

TEKLİFE YEŞİL IŞIK YAKTI

Futbol şubesinde yeniden yapılanmaya giderek bu alanda uzman bir sportif direktör getirmek isteyen Yeni Diyarbakırspor,önemli bir isimle temasa geçti. Başkan Feyzi İlhanlı’nın teklif götürdüğü İsmet Yılmaz,çalışmak için yeşil ışık yakarak düşünmek için süre istedi. İlhanlı,Yılmaz’ın önemli bir bilgi ve birikime sahip olduğunu ifade ederek,”Diyarbakırspor’daki başarıları ortada.Bilgi ve birikimi ile bize faydalı olacağına inandığımız için çalışmak istiyoruz.” dedi.

‘ÖNEMLİ OLAN KENTİN BAŞARISIDIR’

Hedefleri olan bir kulüp ve başkandan gelen teklifin kendisi için sevindirici olduğunu vurgulayan İsmet Yılmaz ise,”Feyzi başkan önemli bir yatırım yaparak takımı tek başına 3.Lig’e çıkardı. Hedeflerinin büyük olduğunu biliyoruz. Bu kadar emek veren ve hedefleri olan bir kulüpte,böyle düşünen bir başkanla çalışmak elbette güzel olur. Birkaç gün düşündükten sonra kararımızı vereceğiz. Bugüne kadar çalıştığım hiçbir yerde parasal pazarlık yapmadım.Benim için önemli olan Diyarbakır’a kazandırılacak başarılardır.” diye konuştu.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2013, 01:12
YORUM EKLE
YORUMLAR
Murat cemşir
Murat cemşir - 11 yıl Önce

i̇smet yılmaz'ın olduğu yerde eminimi başarı olur. diyarbakırspor'da 2 şampiyonluğu olan tecrübeli ve her kes tarafından sevilen dürüst bir isin ben bir taraftar olarak bu kararı verenleri tebrik ederim

samet karol
samet karol - 11 yıl Önce

ismet yılmaz ismi beni heycanlandırmaya yetti.umarım takımın başına geçer

can guler
can guler - 11 yıl Önce

bence tam ısabet

ali korkmaz
ali korkmaz - 11 yıl Önce

böyle insanlarıın kıymetini bilmek lazım sahiplenmek lazım kimbu teklifi götürmüşse allah ondan razı olsun

kenan şen
kenan şen - 11 yıl Önce

bravo başkan doğru karar

MURAT KARA
MURAT KARA - 11 yıl Önce

bravo islerin başlangici yolunuz açik olsun...

Samet
Samet - 11 yıl Önce

dogru secim saten yeni diyarbakirspor diyarbakirspordur herkes bunu bilsin feyzi ilhanliya tsk ediyorum ins zamanla diyarbakirspor olarak kalacak ismet yilmazin basarili olcagini düsünüyorum ins hersey guzel olur.

SIRADAKİ HABER