Ya Galibiyet Ya Kaos

Amedspor ve Diyarbekirspor, ligdeki geleceklerini tayin etmede büyük önem taşıyan maçlara çıkacak. Pazar günü oynanacak müsabakalarda Amedspor,Diyarbakır'da Afyonspor'la ve Diyarbekirspor da Kocaeli'nde Darıca Gençlerbirliği ile kozlarını paylaşacak.

Ya Galibiyet Ya Kaos

Amedspor-Afjet Afyonspor

2.Lig Beyaz Grup’ta geride kalan 12 maçta sadece 11 puan toplayabilen Amedspor, ligin üst sıralarını zorlayan Afjet Afyonspor’la önemli bir 90 dakikaya çıkacak. Hedef, 3 puan alıp çıkışa geçmek ve geçen hafta deplasmanda alınan 5-0’lık Tarsus İdman Yurdu yenilgisini unutturmak.

Pazar günü Yeni Diyarbakır Stadı’nda  saat 13.00’da Amedspor-Afjet Afyonspor karşılaşmasını Ankara bölgesi hakemi Gürel Uzuner yönetecek. Kayseri’den Suha Adıyaman ve Düzce’den Gökhan Coşar’ın yardımcı hakemlik yapacağı karşılaşmada 4.hakemlik görevini Zonguldak’tan Eren Gökmen yerine getirecek.

Darıca Gençlerbirliği-Diyarbekirspor

3.Lig 3.Grup’ta son 4 haftada galip gelemeyen  Diyarbekirspor, zirve yarışında kritik öneme sahip olan bir 90 dakikaya hazırlanıyor. Yeni teknik heyeti ile çıktığı ilk maçta geçen hafta evinde Somaspor’a 2-1 yenilerek şok yaşayan Yeşil-Kırmızılı takım Kocaeli’nden 3 puanla dönerek çıkışa geçmeyi hedefliyor.

 Darıca Gençlerbirliği- Diyarbekirspor karşılaşması da  Pazar günü  oynanacak ve Darıca İlçe Stadı’nda saat 13.30’da başlayacak. Ordu’dan Volkan Şeker’in orta hakemlik yapacağı maçta Giresun’dan  Mürvet Yavuztürk ve Ordu’dan Esma Aydın yardımcı hakemlik görevinde bulunacak. Maçın 4.hakemi ise Sinop’tan Erdal Yılmaz.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER