Yeni Anket, Yeni Diyar

25 Nisan Perşembe günü oylamaya sunduğumuz ‘Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’un ismi ne olsun’ anketini bugün sona erdirdik.

Yeni Anket, Yeni Diyar

25 Nisan Perşembe günü oylamaya sunduğumuz ‘Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’un ismi ne olsun’ anketini bugün sona erdirdik.

Bir hafta önce yayın hayatına başlayan internet adresimizde gerçekleştirilen ankete katılan 159 taraftarımız isim konusunda farklı fikirler beyan ederken çoğunluk ismin Diyarbekirspor olması yönünde fikir birliğine vardı.

Anketimize katılan 159 taraftardan 66 ‘ sı Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’un isminin Diyarbekirspor olmasını isterken, ankete katılan 48 taraftarımız ise 1968 Diyarbakırspor ismini istediklerini belirttiler. Diğer seçeneklerden Amedspor 42 oy alırken, belli bir kesim desteklediği Amed Diyarbakırspor ise sadece 3 oy alarak hayal kırıklığı yarattı.

YENİ ANKET, YENİ DİYAR!

Geçtiğimiz günlerde kongre kararı alan ve Yeni Diyarbakırspor olan ismini Diyarbakırspor Futbol Kulübü olarak değiştirmek için dernekler masasına başvuran Yeni Diyarbakırspor'un bu girişimini nasıl değerlendiriyrosunuz? Diyarbakır adına olumlu mu ? Olumsuz mu?


Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2013, 14:10
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mustafa
Mustafa - 11 yıl Önce

Yeni Diyarbakırspor'un isim değişikliğini onaylıyorum. Yerinde bir karar.

Samet
Samet - 11 yıl Önce

iyeni diyarbakirspor ismin bende onayliyorum saten yeni diyarbakirspor armasi ile rengiyle saten diyarbakirsporu yasatacak bence belediye cok sicak bakmiyor gibi geliyor bana en guzeli yeni diyarbakirspor

SIRADAKİ HABER