Yeni Diyar Büyük Düşünüyor

Yeni sezonda 2.Lig’e çıkmak isteyen Y.Diyarbakırspor,kenti havaya sokmak ve kamuoyu desteğini arkasına almak için kentin önemli yerlerine asılmak üzere pankartlar hazırladı. Yurt dışında tedavi olan Başkan İlhanlı’nın gelmesinden sonra iç transfer çözülerek dış transfere başlanacak. Tüm hesaplar iddialı bir kadro oluşturmak üzerine yapılıyor.

Yeni Diyar Büyük Düşünüyor

Y.DİYAR'DA HEDEF 2.LİG

Yeni sezonda 2.Lig’e çıkmak isteyen Y.Diyarbakırspor,kenti havaya sokmak ve kamuoyu desteğini arkasına almak için kentin önemli yerlerine asılmak üzere pankartlar hazırladı. Yurt dışında tedavi olan Başkan İlhanlı’nın gelmesinden sonra iç transfer çözülerek dış transfere başlanacak. Tüm hesaplar iddialı bir kadro oluşturmak üzerine yapılıyor.

KENT HAVAYA SOKULACAK

Proje çalışması süren tesis sorununu çözmeye çalışan Yeni Diyarbakırspor,adını Diyarbakırspor F.K olarak değiştirmek için başvurduğu Dernekler İl Müdürlüğü’nden olumlu yanıt alırken,resmi onayın gelmesinden sonra bu defa ikinci aşama olan TFF’ye başvuru yapılacak. TFF’deki işleyişi bilen hukukçuların yeni isim için engel olmadığı görüşünü ilettiği öğrenilirken,yeni sezon için belirlenen şampiyonluk hedefi için kentin hazırlanması çalışmalarına erken start verildi. Hazırlanan özel pankart ve afişlerin bu hafta sonuna kadar kentin işlek noktalarına asılacağı belirtildi.

ŞAMPİYONLUK KADROSU KURULACAK

Yeşil-Kırmızılı kulüpte transfer için ise gözler bir süredir yurt dışında tedavi olan Başkan Feyzi İlhanlı’nın Türkiye’ye dönmesine çevrildi. Şampiyon kadroda 3.Lig kriterlerine uyan isimlerle tekrar anlaşmanın hesaplarını yapan yönetim,dış transferde aralarında yurt dışındaki liglerde forma giyen gurbetçiler ile Türkiye’deki PTT 1.Lig,2.Lig ve 3.Lig’de başarılı olmuş isimlerin de bulunduğu futbolcuları  transfer ederek şampiyonluk için güçlü kadro oluşturmak istiyor. Transfer ve teknik heyetle ilgili kararları verecek olan İlhanlı’nın döndükten sonra futbolcuların şampiyonluk primlerini de ödeyeceği kaydedildi.

SAFFET AZBAY

Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2013, 02:19
YORUM EKLE
YORUMLAR
mehmet diyar
mehmet diyar - 11 yıl Önce

diyarbakırspor futbol külübü adı çok güzel ..yeni sözü çok sırıtıyor birde heryerde yeni sözü var ...olumlu buluyorum ...diyarbakırspor futbol külübü adını ..yalnız bir ricam var başkandan lütfen yakın olan okuyan iletsin ...diyarbakırsporu soyan hırsızları ne olur bu külübün kapısından ne niyetle olursa olsun lütfen külübe sokmasınlar...bu hırsızlar virüs gibidirler bulaşıcıdırlar....ayrıca yeni bir rekor bekliyrz ...beklemeden süper lige ...ve birde süper ligde şampiyon olsunki kırılması zor ve dünyada tek olsun oda ..diyarbakırspor olsun ...şimdiden başarılar ve sevgiler ..gs.fb.bjk gibi mahahlle takımlarını tutmayan gerçek diyarlılara sevgiler ve mutluluklar

AHMET EREN
AHMET EREN - 11 yıl Önce

kardesim takim budur iste gözunu sevdigim diyarbakirsporun kardesi helal olsun feyzi ilhana adam diyarbakirli yaw tirsikci degil diyar amedmis yasisin diyarbakirspor diyarbakirfutbolkulubu ins guzel basarilar imza atacagiz hayirli olsun diyarbakirsporlulara

murat seyrek
murat seyrek - 11 yıl Önce

diyarbakırspor futbol kulübünün sonuna kadar destekçisi olacağız.diyarbakırımızın ismi olduğu her platformda sonuna desteğimiz maddi ve manevi sürecektir..'tek sevda diyarbakır..'

şeyhmusşenyiğit
şeyhmusşenyiğit - 11 yıl Önce

ben bu ismi çok beğendim ve temiz bir yönetim adı şaibelere karışmamış bir yönetimle biraz sevdalı birazda paralı bir yönetimle neden olmasın ..bu isim di̇yarbakirspor a yakışır desteğimiz her daim olacak inşaallah..

samet karol
samet karol - 11 yıl Önce

hadi hayırlısı bakalım sonuna kadar takımın arkasındayız inşallah sezon sonu tekrar şapmiyon olup 2lige çıkar

Recai GENEŞ
Recai GENEŞ - 11 yıl Önce

gönül isterdiki büyük şehir belediye sporda, yeni diyarbakirsporla birlikte hareket etsin.onlarin düşüncelerinide anliyorum.dikkatli davranmak istiyorlar.fakat bu anlayiş,onlari yanlizliğa itecek. yol yakinken birlikte beraber hareket etmenin yollarini arasinlar.güçlerini birleştirlerse kazanan diyarbakir olacaktir.

SIRADAKİ HABER