Yeni Diyar'a İçten Desteği

Spor Toto 3.Lig’in yeni ekibi Yeni Diyarbakırspor tesis sorununu aşmak için Ankara’da Futbol Federasyonu Asbaşkanı Edip Ere’in yanı sıra AK Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten’le de görüşerek tesisleşme için destek istedi.

Yeni Diyar'a İçten Desteği

İÇTEN’DEN YENİ DİYAR’A TESİS DESTEĞİ

Spor Toto 3.Lig’in yeni ekibi Yeni Diyarbakırspor tesis sorununu aşmak için Ankara’da  Futbol Federasyonu Asbaşkanı Edip Ere’in yanı sıra  AK Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten’le de görüşerek tesisleşme için destek istedi.

Yeni Diyarbakırspor’un 3.Lig’e çıkmasından duyduğu mutluluğu dile getiren İçten, bu kentin bir seçilmişi olarak elinden gelen her türlü desteği vereceğini söyledi. Feyzi İlhanlı’nın hiçbir yerden destek almadan kendi öz kaynaklarıyla önemli bir fedakarlık yaptığını belirten İçten,ortaya konulan çalışmanın dikkat çekici olduğunu söyledi.

‘TESİS SORUNU OLMAYACAK’

 AK Parti Milletvekili ve eski milli futbolcu Hakan Şükür’ün önderliğinde milletvekilleri ve eski futbolcuları gösteri maçı için Yeşil-Kırmızılı kulübün sezon açılışına getireceğini anlatan İçten,”Yeni Diyarbakırspor gösterdiği başarı ile kentimiz için sevinç kaynağı olmuştur. Kurum desteği ve gelir kaynakları olmadan başkanın yarattığı mali olanaklarla 3.Lig’e çıkması Türkiye’deki ve bölgemizdeki kulüp yöneticileri için bir fedakarlık örneğidir. Başkanı meclise davet ettik. Geldi,görüştük,tesisleşme için destek istedi. İlgili kurumları arayarak yardımcı olmalarını istedik. Diyarbakır için umut kaynağı olan bu kulübe destek olmalıyız. Tesisleşme konusunda gerekeni yapacağız. Seyrantepe tesisleri ve Atatürk Stadı’nın kullanımı konusunda sorun olmayacak. TFF yöneticisi hemşerimiz Edip Eren’e de Diyarbakır ve bölge futboluna katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

SAFFET AZBAY

Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2013, 19:03
YORUM EKLE
YORUMLAR
ibo
ibo - 11 yıl Önce

bence ataturk stadinda oynasin diyarbakirspor fk sonuacta diyarbakirin ismi ve diyarbakirsporun armasi rengi sayrentepe uzak olur herkes gelemez oraya biz yeni diyarbakirsprun maclarini ataturk stadinda istiyoruz diyarbakirsoprun kanini tasiyan her takim bizimdir

m.diyar
m.diyar - 11 yıl Önce

eğer işin içinde yine akpliler varsa alın takınızı başınıza çalın ..bir tesselli zanettik oda değilmiş...diyarbakırsporun ipini çeken bu zatlar değilmiydi..eğer bunlarla yüryorsa bu takım ....nokta sanada bence adınıda diyarbakırsporu düşüren akpspor yapın olsun bitsin ....bu takımada bir değil binlerce nokta................güle akp takımı..hayırlı olsun size akpliler ..

murat kılıç
murat kılıç - 11 yıl Önce

kulübün adı diyarbakırspor f.k olursa daha iyi olur

Erdal ALADAĞ
Erdal ALADAĞ - 11 yıl Önce

yıllarca kirli siyasetin aracı olarak kullanılan ve görevi bitince bertaraf edilen diyarbakırspor örneği sanırım bize ders olmadı, olmayacak ki iktidar partisi siyasetçileri tarafından alternatif takım olarak yeni diyarbakırsporumuz sunulduğunda buna sessiz kalıyor hatta alkış tutuyoruz ! diyarbakırsporun bertaraf eden siyasetçiler ve bazı tribün liderleri(???) bu sefer yeni diyarbakırspor için sahnedeler, bizde buna seviniyor hatta alkış tutuyoruz !!!

Erdal ALADAĞ
Erdal ALADAĞ - 11 yıl Önce

doğru. tarafsız ilkeli habercilik diyorsunuz fakat benim masum yorumumu bile uygun görüp payşamıyorsunuz

serkan baran
serkan baran - 11 yıl Önce

EDİTÖR: YORUMLARINIZDA HAKARET, ARGO, KÜÇÜK DÜŞÜRÜCÜ İFADELER KULLANMAK YASAKTIR. GÖRÜŞ VE FİKİRLERE ÖNEM VERSEKTE, AHLAK DIŞI HERHANGİ BİR YORUMU ONAYLAMAMIZ MÜMKÜN DEĞİLDİR.

SIRADAKİ HABER