Yeni Diyarbakırspor İbrahim Konuksever'i Renklerine Bağladı

Yeni Diyarbakırspor, 68 Yeni Aksarayspordan İbrahim Konuksever'i renklerine bağladı.

Yeni Diyarbakırspor İbrahim Konuksever'i Renklerine Bağladı
 Spor Toto 3. Lig takımlarından Yeni Diyarbakırspor'da transfer çalışmaları devam ediyor.

Daha önce Faturavizyon Kahramanmaraşspor'dan Fahrettin Bıyıklı ve Erhan Kurt ile İnegölspor'dan Erdinç Karakaş'ı transfer eden yeşil kırmızılı kulüp,  68 Yeni Aksarayspor'dan İbrahim Konuksever'i de renklerine bağladı.

Yeni Diyarbakırspor'dan yapılan açıklamada, geçen sezon 68 Yeni Aksarayspor'da 30 maçta oynayan ve 3 gole imza atan 23 yaşındaki İbrahim'in hem stoper hem de ön libero olarak oynayabieceği belirtildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Bu transferin şampiyonluğa giden yolda takımımıza ve kentimize hayırlı olmasını diliyoruz. Transfer çalışmalarımız devam ederken, PTT 1. Lig, 2. Lig ve 3. Lig'de önemli oyuncularla anlaşmak üzereyiz. Geçen sezon final oynayan kadromuzun iskeletini tamamen bozacağımız ve sıfırdan kadro kuracağımız iddiaları gerçeği yansıtmamaktadır. Şu ana kadar oyuncularla ilgili verilmiş kesin kararımız yok. Teknik heyetimizin önerileri doğrultusunda hareket edilerek faydalı olacağı düşünülen oyuncular kadroda tutulacaktır. Taraftarlarımızdan isteğimiz resmi olarak açıklama yapılmadığı sürece yapılan yorum ve iddialara inanmamalarıdır."
Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2014, 16:40
YORUM EKLE
YORUMLAR
aksaray
aksaray - 10 yıl Önce

hayırlı olsun ibrahim ,yolun açık olsun

SIRADAKİ HABER