YENİ DİYARBAKIRSPOR’DA ERZİNCAN ALARMI

Spor toto 3.lig 2. Grup takımlarından Yeni Diyarbakırspor, Pazar günü sahasında oynayacağı Erzincan Refahiyespor maçının idmanlarına sürdürmeye başladı.

YENİ DİYARBAKIRSPOR’DA   ERZİNCAN   ALARMI
 Geçen haftayı deplasmanda  aldığı galibiyetle kapatıp büyük moral bulan Yeşil – kırmızılı futbolcular Teknik Direktör Mustafa Ceviz nezaretnde Erzincan Refahiyespor maçı için startını verdi. Çalışmalar koşu kültür fizik ile teknik taktikağırlıklı antremanlarla başladı.

Teknik Direktör Mustafa Ceviz,yaptığı açıklamada, “ Yeni Diyarbakırspor olarak şimdi tek sahamızda oynayacağımız maçımızı düşünüyoruz. Geçen haftalar geride kaldı, önemli olan önümüzdeki maçlardır. Antremanlarımıza başladık, İdmanlarımızı Cuma günü öğleden sonra tamamlayıp ,daha sonra futbolcularımızı maç saatine kadar kampa alacağız. Rakibimiz kim olursa olsun, ligdeki durumuda ne olursa olsun . Bizim için rakiptir,hepsini aynı kefeye koyup aynı değeri veriyoruz. Yeni Diyarbakırspor’un ligdeki heedfi bellidir. Emin adımlarlarada aldığı başarılı sonuçlarla ilerliyor. Pazan günkü Erzincan Refahiye maçını kazanıh önümüzdeki bir engelide geçmek istiyoruz  “ dedi.

Güncelleme Tarihi: 31 Mart 2015, 22:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER