Yeni Diyarbakırspor'dan Gölcükspor'a Teşekkür

Yeni Diyarbakırspor yönetimi, Gölcükspor deplasmanında gösterilen misafirperverlikten dolayı rakip takım ile ilçe yöneticilerine teşekkür etti

Yeni Diyarbakırspor'dan Gölcükspor'a Teşekkür

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Yeni Diyarbakırspor yönetimi, Gölcükspor deplasmanında gösterilen misafirperverlikten dolayı rakip takım ile ilçe yöneticilerine teşekkür etti.

Kulüp Başkanı Feyzi İlhanlı yaptığı açıklamada, ligin ilk maçında deplasmanda kendilerine gösterilen özel ilgi nedeniyle mutlu olduklarını belirterek, şöyle konuştu :

"Gölcük ve Diyarbakır takımları arasında çok güzel dostluk bağları var. Gölcük ilçe ile rakip takım yöneticileri bizi mükemmel ağırladı. Kendimizi Diyarbakır'da hissettik. Bu örnek tutumundan dolayı Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Kaymakam Adem Yazıcı, Gölcükspor Başkanı İsmail Gençdemir, Gölcükspor yönetimi, teknik heyeti ve Gölcük halkına teşekkür ediyoruz. Maç 0-0 bitti ama iki takım da kazanabilirdi. 1 puan bizim için kötü sonuç değil. Kazanıp lige 3 puanla başlamak istiyorduk ama lige 1 puanla başlamak da sevindiricidir."

Kupa Yimpaş Yozgatspor maçında

Başkan İlhanlı, AK Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten'in de maç için Gölcük'e geldiğini belirterek, "Aynı zamanda hemşehrimiz olanTFF Yönetim Kurulu Üyesi Edip Eren'i de şampiyonluk kupamızı vermek üzere Diyarbakır'a davet ettik. Bölgesel Amatör Lig Şampiyonluk kupamızı 8 Eylül Pazar günü Diyarbakır Atatürk Stadı'nda oynayacağımız Yimpaş Yozgatspor maçı öncesinde alacağız" şekinde konuştu .

Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2013, 09:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER