YENİLMEZLİK SERİSİNE SON

Bodrumspor’a 2-0 yenilerek ilk iki haftası geride kalan ligde galibiyetle tanışamayan Diyarbekirspor, 16 maçlık yenilmezlik serisini de kaybetti.

YENİLMEZLİK SERİSİNE SON

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta kendi sahasında ağırladığı Bodrumspor’a 2-0 yenilerek ilk iki haftası geride kalan ligde galibiyetle tanışamayan Diyarbekirspor, 16 maçlık yenilmezlik serisini de kaybetti.

Son yenilgisini şampiyon olduğu geçen sezon 24 Aralık’ta kendi sahasında Arnavutköy Belediyespor’a 3-2 yenilerek alan Yeşil-Kırmızılı takım,9 ay sonra yine kendi evinde kaybederek bu ünvanını yitirdi.

Yaklaşık 1.5 sezon sonra seyircili oynanan maçla taraftarlarının huzuruna çıkan Diyarbekirspor, bekleneni veremeyerek camiasını üzdü. Maçın genelinde kötü bir görüntü çizen Diyarbekirspor, rakibin etkili atakları ve bulduğu iki gole karşılık veremedi. Maç boyunca vasat bir yönetim gösteren hakem Gürcamn Hasova, Diyarbekirspor’un net penaltısını veremezken, Diyarbekirspor’lu hücüm oyuncuları özellikle ikinci yarıda Bodrumspor kalecisi  Ali Türkan’ı geçemedi.

Camiada Üzüntü Yarattı

Son üç yenilgisini kendi sahasında alan Diyarbekirspor, geçen sezonun ikinci yarısından itibaren devam ettirdiği yenilmezlik serisini kaybetti. 16 maç sonra gelen mağlubiyet, sezona büyük umutlarla başlayan camiada üzüntü yarattı.

Diyarbekirspor, 3.hafta karşılaşmasında 19 Eylül Pazar günü bölge derbisinde Vanspor’la deplasmanda karşı karşıya gelecek.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER