Yolspor Erteleme Maçını 3 Golle Kazandı

Yolspor Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2.Grup’ta Dün oynadığı erteleme maçında Bingöl’de oynadığı Çapakçurspor’u 2-3 yenerek hedefine bir adım daha yaklaşırken puan durumunda 3.sıraya yükseldi.

Yolspor Erteleme Maçını 3 Golle Kazandı
Yolspor Erteleme Maçını 3 Golle Kazandı

Yolspor Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2.Grup’ta Dün oynadığı erteleme maçında  Bingöl’de oynadığı Çapakçurspor’u 2-3 yenerek hedefine bir adım daha yaklaşırken puan durumunda 3.sıraya yükseldi.

ŞAMPİYONLUK YARIŞINDA BENDE VARIM DEDİ

Hafta sonu kendi sahasında oynadığı maçta Muş Ovası Spor’u 4-0 mağlup etmesini bilen Diyarbakır yol spor Çarşamba günü deplasmanda oynadığı erteleme maçında grubunun güçlü takımlarından Bingöl Çapakçur sporu 2-3 yenerek ligde şampiyonluk yarışında bende varım dedi.

YOLSPOR DOKSANINCI DAKİKADAN SONRA AÇILDI

Yolspor teknik sorumlusu İbrahim Tungaç’ bu hafta zorlu bir fikstürümüz vardı önce kendi sahamızda Muş Ovası Spor’u 4-0 ve çarşamba günü de erteleme maçında Bingöl Çapakçur spor ile çok zorlu bir maç oynadık maçın 90.dakikasına kadar 2-1 mağlup durumdaydık fakat sporcularımız inancını yitirmediler maçın 90+1. Dakikada beraberliği 90+3.dakikada ise galibiyeti yakaladık böyle bir maç ömrümde görmedim bu futbolcularımızla ne kadar gurur duysak azdır diyen TUNGAÇ’ şimdi sıra hafta sonu deplasmanda oynayacağımız Mardin spor maçına geldi bu maçtan sonra konum olarak daha rahatlayacağız hiçbir takımdan korkmuyoruz bu başarıyı yaşatan futbolcularımız bundan sonra da gereğini yapacaklardır son 2 maçta aldığımız galibiyeti karayolları bölge müdür yardımcımız ve aynı zamanda kulüp başkanımız olan İhsan Güç’e ve yönetim kurulumuza armağan ediyoruz ’dedi.

 

 

Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2014, 09:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER