ZİRVE ADAYLARI YENDİ

Zirve hesapları yapan takımlara karşı başarılı bir grafik çizen Diyarbekirspor, kümede kalma mücadelesi veren takımlara kaptırdığı puanlara yanıyor.

ZİRVE ADAYLARI YENDİ
 Diyarbekirspor, sezonun ilk yarısında 18 maçta 9 galibiyet,5 beraberlik ve 4 yenilgi aldı. Takım,20 gol atarken kalesinde 10 gol gördü.  Diyarbekirspor, kendi sahasında 9 maçta 7 galibiyet ve 2 yenilgi ile 21 puan topladı.Deplasmanda 9 maçta 2 galibiyet,5 beraberlik ve 2 yenilgi alan Yeşil-Kırmızılı takım,  hanesine 11 puan yazdırdı. Zirve hesapları yapan takımlardan Sancaktepe Belediyespor,Derincespor,Kemerspor 2003,Manisa Büyükşehir Belediyespor,Yomraspor ve Adliyespor'u yenip Sakaryaspor,Ofspor,Bodrum Belediyesi Bodrumspor ve Orhangazispor'la berabere kalan Yeşil-Kırmızılılar, en çok alt sıralardaki takımlara puan kaptırdı.
Namık Hoca İle Çıkış Başladı
 Ayvalıkgücü Belediyespor,Denizli Büyükşehir Belediyespor ve Sultanbeyli Belediyespor'a yenilen Diyarbekirspor, K.Maraş Büyükşehir Belediyespor'la berabere kalarak küme düşmeme savaşı veren takımlara 11 puan kaptırdı. Diyarbekirspor, şampiyonluk adaylarından sadece Etimesgut Belediyespor'a mağlup oldu.
2'si kupa ve 14'ü lig olmak üzere 16 maçta takımın başında sahaya çıkan teknik direktör Namık Altunsoy,9 galibiyet,4 beraberlik ve 3 yenilgi aldı. Ligde 14 maçta görev yapan Altunsoy,8 galibiyet,4 beraberlik ve 2 yenilgi alarak 28 puan topladı.

Kaleci Onur Bilgin’in Rekoru
Diyarbekirspor’da  sezonun ilk yarısında tüm maçlarda 90 dakika oynayan tek futbolcu kalecimiz Onur Bilgin oldu. Tecrübeli kaleci ligdeki 18 ve kupadaki 3 maç olmak üzere 21 maçta kaleyi korurken,ligde 10 ve kupada da 4 olmak üzere 14 gol yedi.
Rakip fileleri 8 kez havalandıran Tunç Murat Behram,sezonun ilk yarısında en golcü futbolcu oldu.Cezalı olduğu için 8 maçta forma giyemeyen Tunç, 13 maçta 8 gol atma başarısını gösterdi. Ankara Adliyespor karşısında takıma 3 puan kazandıran Alp Ertunga ise 3 golle takımın en fazla gol atan ikinci ismi oldu.

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2015, 16:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER