Dilipak'ın twitter anketi şaşırttı!

Abdurrahman Dilipak, Rusya'nın DAEŞ petrolüyle ilgili iddialarını twitter'a taşıdı. Ankette Erdoğan seçeneği açık ara önde çıkınca Dilipak önce sosyal medyayı suçladı ardından da anketin manipüle edildiğini yazdı.

Dilipak'ın twitter anketi şaşırttı!
 Gazeteci Abdurrahman Dilipak, Putin'in Türkiye'yi suçlayan sözlerini sosyal medyaya taşıdı. Dilipak, Twitter üzerinden yaptığı ankette, takipçilerin büyük çoğunlukla "Erdoğan Türkiyesi" cevabını verince, anketin manüpile edildiğini söyledi.

Dilipak, twitter'dan anket yaptı pişman oldu. Dilipak, takipçilerine "DAEŞ'ten petrol alan kim?" sorusunu yöneltti. Twitter'daki ankette Dilipak, takipçilerinden Putin Rusya'sı, Esed Suriyesi ve Erdoğan Türkiyesi seçeneklerinden birini seçmelerini istedi.

 
SONUÇLAR DİLİPAK'I ŞOKE ETTİ

Yaklaşık 2 saat içerisinde 7 binin üzerinde oy kullanıldığı ankette, katılımcıların yüzde 77'si "Erdoğan Türkiye'si" cevabını verdi. Bunun üzerine Dilipak, AK Parti'nin petrol konusunda kamuoyunu yeterince aydınlatamadığını yazdı. İşte Dilipak'ın o sözleri;

"Ak parti daeşden petrol alma konusunda halki bilgilendirme konusunda yetersiz kalmis. İlk anket sonuclari bunu gosteriyor. 7 dakikada 1500 katilim.

Sosyal medyada Erdogan ve Ak Parti karsıtliginin siddetini de gösteriyor bu anket. Bu anket Turkiye karşıtı bir kampanyanin sosyal medyadaki gücünü göstermesi acısından da önemli ve ilginç. 10. Dakika 2000 katlim. Ankete 20 dakikada 5000 katilim. Sanirim birileri manuple ediyor katılımı ve sonuçları...

30. dakikada oy kullanimi 10.000'e yaklaşti. %76 Türkiye'yi suçluyor. Bu gerçekçi olamaz. Sosyal medyanın ne kadar manuplasyona acık olduğu acık. Türkiye gerçeği Erdoğana destek %54. Twitter gerçegi %76 Erdoğana köstek!"

Güncelleme Tarihi: 02 Aralık 2015, 20:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER