Dtk Eşbaşkanı Ahmet Türk’ün Acı Günü

Demotratik Toplum Kongresi (DTK) Genel Başkanı ve Mardin Bağımsız Milletvekili Ahmet Türk'ün, 5 yaşındaki torunu akciğer kanseri hastalığına yenilerek hayatını kaybetti.DTK Eşbaşkanı Ahmet Türk’ün oğlu Mehmet Türk’ün akciğer kanseri...

Dtk Eşbaşkanı Ahmet Türk’ün Acı Günü
Demotratik Toplum Kongresi (DTK) Genel Başkanı ve Mardin Bağımsız Milletvekili Ahmet Türk'ün, 5 yaşındaki torunu akciğer kanseri hastalığına yenilerek hayatını kaybetti.

DTK Eşbaşkanı Ahmet Türk’ün oğlu Mehmet Türk’ün akciğer kanseri tedavisi gören oğlu Berham Türk, tedavi gördüğü Mersin’de hayatını kaybetti. Türk’ün 5 yaşındaki torununun cenazesi Mersin’den Mardin’in Derik ilçesi Atlı köyüne getirilerek defnedildi. Atlı köyünde bulunan ve Ahmet Türk’e ait olan Kasr-ı Kanco’da taziyeleri kabul eden Türk ailesine Barış ve Demokrasi Partiler başta olmak üzere çok sayıda kişinin taziye ziyareti gerçekleştirdiği belirtildi. BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın ise yarın Türk’e başsağlığı ziyaretinde bulunmak üzere Diyarbakır'dan Mardin'in Derik ilçesi Atlı köyüne gideceği öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 07 Temmuz 2013, 20:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER