İmralı Adası'nda 7 Haziran'da Abdullah Öcalan ile görüştükten sonra 2 gün önce Kuzey Irak'ta Kandil dağına giderek PKK yöneticileri ile bir araya gelen BDP heyetinin, örgüt yöneticileri ile çektirdiği fotoğrafta ilginç bir ayrıntı ortaya çıktı.
Oslo'da MİT- PKK arasında yürütülen görüşmelerde adı geçen, ancak BDP heyetinin bugüne kadar Kandil'e yaptıkları ziyaretlerin hiç birinde PKK yöneticileri arasında yeralmayan Mustafa Karasu'nun, bu kez görüşmede bulunduğu görüldü.
BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve Grup Başkanvekili Pervin Buldan'ın 2 gün önce Kandil Dağı'nda PKK yöneticileri ile yaptıkları görüşmeye Murat Karayılan, Sabri Ok, Ronahi Serhat, Sülbüs Peri'nin yanı sıra Mustafa Karasu'nun da katıldığı ortaya çıktı.
Görüşme ile ilgili çekilen ve dağıtılan fotoğraflarda yer alan 'Avareş' kod adlı Mustafa Karasu, Silvan'da 14 Temmuz 2011 tarihinde 13 askerin şehit edilmesi ile biten Oslo görüşmelerinde masada yer almış; ancak BDP heyetinin bugüne kadar Kandil dağına gerçekleştirdiği hiç bir görüşmede bulunmamıştı.
Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2013, 15:33
Oslo görüşmecisi Kandil buluşmasında
İmralı Adası'nda 7 Haziran'da Abdullah Öcalan ile görüştükten sonra 2 gün önce Kuzey Irak'ta Kandil dağına giderek PKK yöneticileri ile bir aray gelen BDP heyetinin, örgüt yöneticileri ile çektirdiği fotoğrafta ilginç bir ayrıntı ortaya çıktı.

YORUM EKLE
1
Bari Temizleseydiniz!
2
Diyarbakırlı Çocuklar Karne Heyecanını Mehmetçikle...
3
Türofed Bölgesel Dernek İçin Kurulması İçin...
4
Kulp’ta Toplu Nikah Töreni Yapılacak
5
Diyarbakır'da Bir Asker Ayağından Vuruldu
6
Diyarbakır’da Doğal Ritim Orkestrası
7
Sera Ve Meyveciliğe Yüzde 70 Hibe
8
Öğrencilerden Okula Veda Etkinliği
9
'Kuzey Kürdistan Birlik Ve Çözüm Konferansı'...
10
Dicle’ye 550 Kapasiteli Spor Salonu Ve Anaokulu...
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
05:47

GÜNEŞ
07:14

ÖĞLE
12:15

İKİNDİ
14:45

AKŞAM
17:07

YATSI
18:28
SIRADAKİ HABER