AK Parti'den Yardıma Muhtaç Ailelere Gıda Yardımı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç ve Türkiye Sakatlar Derneği Diyarbakır Şube Başkanı Mithat Kavmaz, Sur ilçesinde bulunan Hasırlı Mahallesi'ndeki 80 aileye gıda yardımında bulunarak, 2 engelli vatandaşa tekerlekli sandalye hediye etti.

AK Parti'den Yardıma Muhtaç Ailelere Gıda Yardımı
 Adalet Ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç ve Türkiye Sakatlar Derneği Diyarbakır Şube Başkanı Mithat Kavmaz, Sur ilçesinde bulunan Hasırlı Mahallesi'ndeki 80 aileye gıda yardımında bulunarak, 2 engelli vatandaşa tekerlekli sandalye hediye etti.
Ak Parti Diyarbakır İl Başkanlığı ve Türkiye Sakatlar Derneği Diyarbakır Şube Başkanlığı'nın koordineli çalışmasıyla Sur ilçesinde düzenlenen ev ziyaretlerine Ak Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, Sur İlçe Başkanı Şafak Yöntürk, Sur İlçe Kadın Kolları, Türkiye Sakatlar Derneği Diyarbakır Şube Başkanı Mithat Kavmaz, Turistik Otel Yönetim Kurulu üyesi Serdar Akkaya ve çok sayıda vatandaş katıldı. Ev ziyaretlerinden sonra konuşan Ak Parti İl Başkanı Aydın Altaç, Hasırlı Mahallesi'ndeki vatandaşların geçimlerini sağlama konusunda sıkıntı çektiklerini söyledi. Altaç, "Hasırlı Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldik. Ramazan münasebetiyle vatandaşlarımızın evlerini ziyaret ettik. Bu mahallede iftarımızı açtıktan sonra vatandaşların sorunlarını dinledik. Artık Diyarbakır'ın dört bir tarafına ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Biz mahalle ziyaretleri gerçekleştirirken aynı zamanda belediyelerimizin hizmet eksikliklerini görmekteyiz. Diyarbakırlı hemşerilerimizin yerelde hizmet eksiklerinin bitirilmesi ve ihtiyaçlarının karşılanması yönünde takipçisi olacağız. Çöp yığınları çok fazla bunu vurgulamak istiyorum. Çok ciddi çevre kirliliği ve bu mübarek ayda hastalığa sebebiyettir. Belediyeler vatandaşlarımızın daha sağlıklı bir şekilde yaşamaları için çöp yığınları kaldırma kanaatindeyiz, gerekli mercilerle irtibatımızı kuracağız" dedi.

Türkiye Sakatlar Derneği Diyarbakır Şube Başkanı Mithat Kavmaz ise, Hasırlı Mahallesi'ne iftar sonrası düzenledikleri programda 80 evin kapısını çaldıklarını söyledi. Ailelere gerekli gıda yardımı yaptıklarını ifade eden Kavmaz, "İhtiyaç sahiplerinin özellikle bizden istekleri devletimizden gençlerimize iş imkanı. Ailelerin çocuklarına iş imkanları sunulmadığı için gençlerimiz kahve ve sokaklarda gezip dolaşıyor, suç işleme oranı daha fazla ve onları kaybediyoruz. Bizim gençleri kazanmamız için el ele verip ihtiyaç sahipleri bulalım ve gerekli olanağı sağlayalım" diye konuştu.

Konuşmaların ardından daha önce belirlenen 80 aileye gıda yardımı yapıldı. 2 engelli vatandaşa da tekerlekli sandalye hediye edildi. - DİYARBAKIR
Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2014, 12:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER