AK Parti'li Kadınlardan Şiddete Uğrayan Kadınlar İçin Mevlit Okuldu

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır İl Kadın Kolları tarafından şiddete maruz kalan ve uğradıkları şiddet sonucu hayatını kaybeden kadınlar için Diyarbakır Ulu Cami’de Mevlid-i Şerif okutuldu.

AK Parti'li Kadınlardan Şiddete Uğrayan Kadınlar İçin Mevlit Okuldu
 Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır İl Kadın Kolları tarafından şiddete maruz kalan ve uğradıkları şiddet sonucu hayatını kaybeden kadınlar için Diyarbakır Ulu Cami'de Mevlid-i Şerif okutuldu.

Şiddete uğrayıp hayatını kaybedenler için AK Parti Diyarbakır Kadın Kolları tarafından Mevlit okutuldu. Kadın Kolları Başkanı Mukaddes Evsen, kadına yönelik şiddete dikkat çekmek için böylesi bir etkinlik düzenlediklerini ifade ederek, AK Parti Genel Merkezitarafından başlatılan 'Kadına yönelik şiddetle biz de varız' sloganı ile 81 ilde bir imza kampanyası başlatıldığının bilgisini verdi. Evsen, "AK Parti Kadın Kolları olarak son zamanlarda giderek artan kadına yönelik şiddet ve cinayetlerin son bulması adına ülkemizde maddi ve manevi bir takım adımların atılması gerektiğinin bilincinde olarakDiyarbakır Ulu Cami'de Mevlit okuttuk. Ben insanım diyen biri kadına şiddeti asla tasvip edemez. Kadına yönelik şiddetin son bulması için üzerine düşen sorumluluklarından kaçmaz bu konuda kadın ve erkeklere ciddi görevler düşmektedir. Özellikle annelerin çocuklarına kadına yönelik şiddetin asla tasvip edilmeyecek bir kötülük olduğunu tembihlemesi gerekiyor. İnsanlarla empati kurmasının gerekliğinin önemini kavratması ve ona insan sevgisini aşılaması yarınlarımızı garanti altına alabilir" dedi.

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2015, 19:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER