Altaç'dan Cumhurbaşkanlığı Açıklaması

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Altaç'dan Cumhurbaşkanlığı Açıklaması
 Adalet Ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, Cumhurbaşkanlığı Seçimleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin önemine değinen Altaç, seçimleri çok önemsediklerini söyledi. Bu seçimlerde halkın kendi iradesi ile Cumhurbaşkanını seçeceğini hatırlatan Altaç, "Bu bir ilk olacak, biz diyoruz ki 12 yıldır hükümetimiz tüm alanlarda ülkemizin gelişmesi için birçok reformlar ve hizmetlerde bulundu. En büyük hizmet Kürt sorunun çözümü ve çözüm sürecini başlattı. Tabi bunları yaparken çok engellerle karşılaştı. Darbe girişimleri, muhtıralar, suikastlarla karşılaştı ama hükümetimiz genel başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde bunlardan korkmadık, daima milletimize hizmette bulunduk. Bu gün bizim adayımız Recep Tayyip Erdoğan'dır. 10 Ağustos'ta ilk turda seçtireceğiz kendisini, biz de Diyarbakır da tüm teşkilatlarımızla 10 Ağustos için hazırlıklarımız devam ediyor, sandık çalışmalarımız hızla devam etmektedir. 26 Temmuz'da genel başkanımız ve Başbakanımız Diyarbakır da bir miting düzenleyecektir, miting hazırlıklarımız da var. Diyarbakır'da ki miting ülkemizin ve bölgemizin huzuru, refahı için çok önem arz etmektedir. Bunun en güzel örneğini Kasım ayında gördük, Başbakanımız Diyarbakır'da ki mesajları tüm kesimler tarafından olumlu mesajlar olarak aldılar. Biz inanıyoruz ki ülkemizdeki herkes oyunu Recep Tayyip Erdoğan'a verecek. 12 yılda yaptığı hizmetlerin devamı için onunla ülkemiz Ortadoğu'da, balkanlarda tüm dünyada önemli bir aktör haline geldi. Ekonomisi sağlam olmuş bir ülke yarattı, seçmenler bunları göz önünde bulunduracaktır. Kürt kökenli vatandaşlarımız da oylarını Recep Tayyip Erdoğan'a vereceklerdir" dedi.

Ak Parti'nin 77 milyonu sahiplendiğini dile getiren Altaç, "30 yıl bölgemizde çok acılar çekildi, insanlarımız öldürüldü, köyler yakıldı, büyük mağduriyetler yaşandı. 2002'ye kadar hiçbir hükümet ve siyasetçi Kürt sorununu ele almadı. Recep Tayyip Erdoğan önderliğindeki Ak Parti, Kürt sorununu kendi sorunu olarak kabul ederek çözümü için birçok adımlar attı. Bunlar olağan üstü hali kaldırdı, Kürt dilinin önünde ki engelleri kaldırdı ve daha sayamayacağımız birçok adımlar atıldı. Ak Parti 77 milyon insanı sahiplendi, ayrım yapmadı, her kesime eşit davrandı. Bunları da Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde yaptı. Biz bugüne kadar verdiğimiz bütün sözleri tuttuk. Bundan dolayıdır ki halkımız Ak Parti'ye ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a verdikleri oy ile güveniyor ve teveccüh ediyor. Kürt kökenli vatandaşlarımız çok iyi biliyor ki, Kürt sorunun çözümü için en çok kimin çaba sarf ettiğini, hem de çok iyi biliyor. Bundan dolayıdır ki Kürt kökenli vatandaşlarımız da Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan'a oyları ile destek verecektir" diye konuştu. - DİYARBAKIR
Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2014, 18:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER