Atik'ten Spora Destek Sözü

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Milletvekili aday adayı Abdullah Atik, kentteki amatör spor branşları ve spor kulüplerinin sorunlarını çözme sözü verdi.

Atik'ten Spora Destek Sözü
 Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Milletvekili aday adayı Abdullah Atik, kentteki amatör spor branşları ve spor kulüplerinin sorunlarını çözme sözü verdi. Bu konuda ciddi bir irade ortaya koyacaklarını belirten Atik, "Gençlerimizin rahat koşullarda spor yapması ve kentimizi başarıyla temsil etmesi noktasında her türlü imkanı seferber edeceğiz" dedi.

AK Parti Diyarbakır Milletvekili aday adayı Abdullah Atik, kentin spor camiası ve spor bileşenlerine yönelik önemli mesajlar verdi. Türkiye'nin nüfus bakımından en genç ve dinamik kentlerinden biri olduklarına dikkat çeken Atik, "Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, 2023 hedefi konusunda her defasında genç nüfusun önemine dikkat çekiyor. Diyarbakır bu anlamda şanslı bir kenttir. Türkiye'nin en genç ve dinamik nüfusa sahip kentlerinden biriyiz. Bu potansiyeli kullanmamız gereken alanların başında spor gelmektedir. Gençlerimizin yapısı spora yatkın olup, aynı zamanda gençlerimizin spora olan ilgisi sevindirici boyutlardadır. Milletvekili olmam halinde,Diyarbakır'ın gelişmesi ve kalkınması için hazine diye değerlendirdiğim bu alanda önemli atılım ve yatırımlarımız olacak" diye konuştu.

"KULÜPLERİN MALZEME VE ULAŞIM SORUNLARINI ÇÖZECEĞİZ"

Gençlerin rahat koşullarda spor yapması için gerekli olan imkanların olmadığına dikkat çeken Atik, bu imkanların oluşması için ilgili kurum ve kuruluşlar arasında mekik dokuyacağını söyledi. Atik, "AK Parti hükümetlerinin spor ve gençliğe yönelik bakış açısı son derece olumludur. Cumhuriyet tarihinin en büyük spor yatırımları partimizin iktidarında yapıldı. Diyarbakır'da da ciddi spor yatırımları yapıldı ancak bunları yeterli görmüyoruz. Diyarbakır'da spor branşlarının hemen hepsinde tesis ve imkan eksikliği var. Gençlerimizin rahat koşullarda spor yapması ve kentimizi başarıyla temsil etmesi noktasında her türlü imkanı seferber edeceğiz. Maddi imkanlardan malzeme konusuna ve tesisleşmeye kadar, kentimizdeki spor kulüpleri ve spor camiasının sorunlarını çözmek için elimizi taşın altına koyacağız. Kulüplerimizin ulaşım, konaklama ve malzeme sorunlarını çözeceğiz. Bu alanda yatırım ve imkanları Diyarbakır'ımıza kazandırmak için çalmadık kapı bırakmayacağız" şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2015, 15:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER