Bağlar Belediyesi'nin Okullar Arası Spor Turnuvası Sona Erdi

Diyarbakır Bağlar Belediyesi Spor Kulübü, Bağlar'ın sınırları içerisinde bulunan İlkokullar arası düzenlediği futbol turnuvası sona erdi.

Bağlar Belediyesi'nin Okullar Arası Spor Turnuvası Sona Erdi

  Bağlar İlçe Belediyesi Spor Kulübü, Bağlar'ın sınırları içerisinde bulunan İlkokullar arası düzenlediği  turnuvası sona erdi. Toplam 12 okulun katıldığı turnuvasında Alipınar İlköğretim Okulu ile  İlköğretim Okulu finale kalmayı hak eden iki takım oldu.



Belediyeye bağlı Alipınar Spor tesislerinde oynanan final maçına Bağlar Belediyesi Eş Başkanı  ile Eş Başkan Yardımcısı Murat Satıcı da katıldı. Zorlu geçen maçta  İlköğretim Okulu Alipınar İlköğretim Okulu'nu 3-1 yenerek turnuvanın şampiyonu oldu. Bütün okulların spor masraflarının belediye tarafından karşılandığı turnuva'da finali oynayan her iki takıma Bağlar Belediyesi yazılı madalya ve plaket verildi. Belediye aynı zamanda turnuvaya katılan diğer bütün okullara da forma ve top hediye etti.

Turnuvaya katılan  Halit İlköğretim Okulu öğretmenlerinden Seda Cengiz, yaptığı değerlendirmede, öğrencileri adına Bağlar Belediyesi'ne teşekkür ettiğini belirterek, çocuklar için yapılan her etkinliğin önemli olduğunu kaydetti. Cengiz, "Çocuklarımızın yaşadığı heyecan bizleri mutlu ediyor. Sporsal aktivitelerde neler yapabileceklerini görmeleri önemli. Bizde okul olarak turnuvayı sonuna kadar destekledik" dedi.

Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2015, 16:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER