Bağlar, Yenişehir ve Sur'da Zorunlu Su Kesintisi

DİSKİ Genel Müdürlüğü, Bağlar, Yenişehir ve Sur ilçelerinde 12 Kasım saat 07.00'dan itibaren 24 saat zorunlu su kesintisi yapılacağını duyurdu.

Bağlar, Yenişehir ve Sur'da Zorunlu Su Kesintisi
 Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİ Genel Müdürlüğü, Bağlar, Sur ve Yenişehirilçelerinde yaşanacak su kesintisine ilişkin yazılı açıklama yaptı.

Açıklamada, İçme Suyu Arıtma Tesisi ile 75 metre üzerinde bulunan 30 bin metreküplük su deposu arasındaki 1400 milimetre çapındaki çelik boruda yapılacak zorunlu çalışmadan dolayı 24 saat süreyle kente su verilemeyeceği duyuruldu. Açıklamada, su kesintisinin 12 Kasım Perşembe günü saat 07.00'da başlayacağı, 13 Kasım Cuma günü saat 07.00'da sona ereceği belirtildi.

Kentin büyük bölümü etkilenecek

Açıklamaya göre zorunlu su kesintisinden etkilenecek mahalleler şunlar: "Bağlar ilçesinin merkez mahalleleri (Bağcılar Mahallesi, Yeniköy ve Yunus Emre Mahallelerinin bir bölümü hariç), Sur ilçesinin merkez mahalleleri, Yenişehir ilçesinin merkez mahalleleri (Aziziye, Gürdoğan ve Şilbe mahalleleri hariç), Silvan yolu üzerindeki yerleşimler, Dicle Üniversitesi lojmanları, Bağıvar, Yeşil Vadi Mahalleleri ve Sur ilçesine bağlı şehir şebekesinden faydalanan tüm mahalleler."

Açıklamada, çalışmaların daha erken bitmesi ve kent sakinlerinin kesintiden daha az etkilenmesi için büyük çaba içerisinde olunacağı kaydedildi.

Güncelleme Tarihi: 11 Kasım 2015, 17:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER