Bağlar'da Belediye Çalışanlarıyla Toplantı

Diyarbakır'ın Bağlar İlçe Belediyesi Eş Başkanları, belediye işçileriyle toplantıda bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Bağlar'da Belediye Çalışanlarıyla Toplantı
 Diyarbakır'ın Bağlar İlçe Belediyesi eş başkanları Birsen Kaya Akat ile Eşref Güler, belediye bünyesinde çalışan kadrolu çalışanlarıyla bir araya gelerek toplantı düzenledi.

Belediye'nin Toplantı Salonunda yapılan toplantıya eş başkanların yanı sıra belediye işçileri katıldı. Yönetime gelir gelmez işçilerin ikramiyelerinin ödenmesini sağlayan eş başkanlara işçilerden gelen teşekkür konuşmalarından sonra söz alan Bağlar Belediye Eş Başkanı Eşref Güler, yönetime geldikleri günden beri işçi arkadaşlarıyla ilk defa bir araya geldiklerini belirterek, "Genel olarak var olan yoğunluktan dolayı işçilerimizle bir araya gelmeye bir türlü fırsat bulamadık. Ve şimdiye kadar arkadaşlarımız kendi dirayetiyle görevlerini sürdürdüler ve başardılar da" dedi. İki eş başkan olarak emekçilerin haklarını koruyacak ve destekleyecek çalışmalar yapacaklarını dile getiren Güler, hiçbir yetkilinin sadece aldığı o yetkiyle başarılı olunamayacağını belirterek, bünyesinde çalışan arkadaşlarına duyduğu saygı kadar başarıya ulaşacağını söyledi. Her şeyden önce bir aile olduklarını aktaran güler çalışmalarını böyle sürdüreceklerini belirtti.

'BELEDİYEYİ ÇALIŞANLARIMIZLA BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ'

Rojava'da birkaç terör örgütü gruplarının İslamiyet adına islamiyetle hiçbir alakası olmayan katliamlar yaptığını vurgulayarak konuşmasına başlayan Bağlar Belediye Eş Başkanı Birsen Kaya Akat, bu gurupları kınadıklarını söyleyerek, "Bizim dinimizde bir halkın bir halka zulüm etmesi yoktur" dedi.

Her seçimde olduğu gibi belediyelerde yeni gelen başkanlarla birlikte yeni bir yönetimin oluştuğunu sözlerine ekleyen Akat "Her zaman en büyük emek siz emekçilerin oldu. Biz her şeyden önce çalışan arkadaşlarımıza saygı göstereceğiz ve tüm haklarını vermek için elimizden geleni yapacağız. Ondan sonra onlardan emek harcamalarını isteyeceğiz" diye konuştu.

Belediyeyi sadece iki eş başkan ve yardımcılarıyla birlikte yönetmeyeceklerini dile getiren Akat sözlerine şöyle devam etti:

"Bizi buraya getiren bu halka olacağımız en büyük cevap onlara vereceğimiz hizmetlerde saklıdır. Bu halka ancak sizinle beraber yapacağımız hizmetlerle bir cevap olabiliriz. Sizlerden isteğimiz bizi güçlendirmeniz. Hep beraber çok büyük başarılar elde edeceğimize dair inancımız tamdır."
Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2014, 18:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER