Başkan Atilla: Çalışmalarımızla hemşehrilerimizin refahını arttırıyoruz

Yenişehir ilçesinde esnaf ve vatandaşı ziyaret eden Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, "Çalışmalarımızla hemşehrilerimizin refahını arttırıyoruz" dedi.

Başkan Atilla: Çalışmalarımızla hemşehrilerimizin refahını arttırıyoruz
 Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Yenişehir ilçesi Kooperatifler Mahallesinde bulunan Berat Camii'de Cuma Namazını eda etti. Ardından Yaz Kur'an-ı Kerim Kursu'nu ziyaret eden Başkan Atilla, çocuklarla yakından ilgilendi, çocuklara çeşitli hediyeler verdi. Daha sonra vatandaşlarla beraber çay içip sohbet eden Başkan Atilla, Belediye'nin hizmetlerini anlattı, talepleri dinledi.

Halkla her gün buluşarak istişarede bulunduklarını belirten Başkan Atilla, "Belediyenin sahibi millettir. Devletimizin kaynaklarını milletimiz için kullanıyoruz. Bu nedenle her gün şehrimizde farklı yerlere giderek hemşehrilerimizin görüşlerini dinliyoruz, belediyemizin yapmış olduğu çalışmaları değerlendiriyoruz. Hemşehrilerimizin ihtiyacına göre planlarımızı yapıyoruz. Halk odaklı belediyecilik yapıyoruz. Çalışmalarımızla hemşehrilerimizin refahını arttırıyoruz" diye konuştu.


Vatandaşlar ise yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Atilla'ya teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2018, 12:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER