Dbp'lilerin Uyuşturucuyla Mücadele Çadırına Polisten Uyuşturucu Operasyonu

Diyarbakır'ın Silvan İlçesi'nde DBP Gençlik Meclisi tarafından uyuşturucuya karşı mücadele vermek amacıyla açtığı çadıra, polis ekipleri uyuşturucu baskını yaptı.

Dbp'lilerin Uyuşturucuyla Mücadele Çadırına Polisten Uyuşturucu Operasyonu

 'ın  İlçesi'nde DBP Gençlik Meclisi tarafından uyuşturucuya karşı mücadele vermek amacıyla açtığı çadıra, polis ekipleri uyuşturucu baskını yaptı.

 İlçe  asayiş ekiplerinin, uyuşturucu ile mücadele kapsamında bu  saatlerinde ilçe merkezinde bulunan belirli mahallelerde operasyon düzenlendi. Uyuşturucu operasyonu kapsamında DBP Gençlik Meclisi'nin uyuşturucuyla mücadele kapsamında kurduğu çadıra da baskın düzenleyen polis, burada  köpeklerle arama yaptı. Yapılan aramada herhangi bir uyuşturcu bulunmazken, çadır içerisinde asılı, 'Genç başladık, genç başaracağız' yazılı pankart polis tarafından sökülerek el konuldu.

 İlçe  ekipleri ile   ekiplerinin ortak düzenlediği operasyonunda bazı mahallerde, önceden belirlenen adreslere eş zamanlı baskınlar yapıldı. Bağlar,, Feridun, Tekel mahallelerinde yer alan park, bahçe ve bazı işletmelere yaklaşık 250 polisin katılımı yapılan operasyonda, özel eğitimli köpek Oskar da yer aldı.

Operasyona ilişkin İlçe  tarafından yapılan yazılı açıklamada, herhangi bir uyuşturucu maddesi bulunmadığı belirtildi. Açıklamada, çalıntı motosiklet, bir silahın ele geçirildiği ve hakkında yakalanma kararı bulunan bazı kişilerin gözaltına alındığı belirtildi. 

Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2014, 14:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER