Diyarbakır Lice'de 1,7 Ton Esrar Ele Geçirildi

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde Jandarma ve Polis Özel Harekât ekiplerininde katıldığı operasyonda, gömülü vaziyetteki 1,7 ton uyuşturucu esrar maddesi ele geçirildi.

Diyarbakır Lice'de 1,7 Ton Esrar Ele Geçirildi
 

Diyarbakır ValiliğiLice İlçesinde jandarma ve polisin ortak operasyonunda 1 ton 716 kilogram uyuşturucu esrar maddesinin ele geçirildiğini bildirdi. Valilik açıklamasındaLice Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla operasyonunun bugün saat 03.00'da başladığını belirtti. Açıklamada, şöyle denildi:

UYUŞTURUCU İÇİN TOPRAK ALTINDA YER YAPMIŞLAR

"Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü ile müşterek olarak uyuşturucu ile mücadele kapsamında, Lice ilçesi Hacı Cemil Mezrasında uyuşturucu madde imal ve ticareti yapan şahısların yakalanması, esrar maddelerinin ele geçirilmesine yönelik olarak Lice Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile 24 Ekim 2014 tarihinde Saat:03.00'da adli arama faaliyeti icra edilmiştir. Operasyon neticesinde, toprağın altında varil içerisinde gömülü vaziyette (185) kg. toz esrar, (1531) kg. kubar esrar maddesi ele geçirilerek el konulmuş, olay ile ilgili (1) şüpheli yakalanarak gözaltına alınmıştır" 

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2014, 17:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER