Diyarbakır'a Gelen Üniversiteliler Mutlu Ayrıldı

Dicle Üniversitesi ve Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından organize edilen "Üniversiteler arası Halk Dansları Şenliği" barış ve kardeşlik mesajları ile son buldu.

Diyarbakır'a Gelen Üniversiteliler Mutlu Ayrıldı
 Dicle Üniversitesi ve Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından organize edilen "Üniversiteler arası Halk Dansları Şenliği" barış ve kardeşlik mesajları ile son buldu.

Şenlik sonrası ekipler, Diyarbakır'dan ayrılırken, memnuniyetlerini belirterek, tekrar gelmek umuduyla yola koyuldular.


Toplam 17 üniversiteden yaklaşık bin kişinin katılım gösterdiği şenliğin sorunsuz ve umduklarının üzerinde bir katılımla geçirmiş olmaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getiren Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Halk Oyunlarından sorumlu yönetim kurulu üyesi Mehmet Zeki Baykal, "Tüm ekip, burada olmaktan çok mutlu. Çok verimli ve keyifli bir yarışma oldu. Herkes inanılmaz güzel vakit geçirdi" dedi.

Misafir üniversitelerin buradan mutlu bir şekilde ayrılmış olmalarından büyük memnuniyet duyduklarını dile getiren Dicle Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sabri Eyigün, "Dicle Üniversitesi ve Diyarbakır olarak misafirlerimizi layıkıyla ağırlamaya çalıştık. Diyarbakır'ın misafirperverliğini göstermiş olduğumuzu umut ediyorum. Gelen misafirlerimiz de Çözüm Süreci'nin getirmiş olduğu huzurlu atmosferin mutluluğunu doyasıya yaşadılar. Her biri şehrimize ve üniversitemize büyük renk kattılar. Daha büyük organizasyonlarda kendilerini tekrar ağırlamayı umut ediyoruz" şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2015, 15:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER