Diyarbakır'da Kaçak Gıda Ele Geçirildi

Mardin'den Diyarbakır istikametine seyir halindeki bir minibüste yapılan kontrollerde, faturasız ve gümrük belgesiz olarak ülkeye sokulan gıda maddesi ele geçirildi.

Diyarbakır'da Kaçak Gıda Ele Geçirildi
 Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı, KOM Şube Müdürlüğü ve Çınar/AşağıkonakJandarma Karakol Komutanlığı ekipleri tarafından Kaçakçılık ile mücadele kapsamında yol kontrol ve arama faaliyeti icra edildi.

Diyarbakır Valiliği açıklamasında "İcra edilen arama faaliyetinde; Mardin ilindenDiyarbakır ili istikametine seyir halindeki bir minibüste yapılan kontrol neticesinde, aracın arka bagaj kısmında piyasa değeri yaklaşık 15 bin TL olan faturasız ve gümrük belgesiz olarak ülkeye sokulan muhtelif marka ve sayıda gıda maddesi ele geçirilmiştir. Ele geçirilen kaçak gıda maddelerine el konulmuş olup, el konulan gıda maddeleri Çınar Mal Müdürlüğü'nün idari işlemlerine müteakip Gümrük Müdürlüğüne teslim edilmiştir. Olay ile ilgili 1 şüpheli hakkında adli ve idari işlemlere devam edilmektedir. Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması ve kaçakçılık ile mücadele kapsamında yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edilecektir" denildi.

Güncelleme Tarihi: 01 Mayıs 2015, 18:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER