Diyarbakır'da Öcalan'ın Özgürlüğü İçin 600 bin İmza

28 Mart 2014 09:54 Ömür boyu hapse mahkum olan Öcalan'ın özgürlüğü için başlatılan kampanya çerçevesinde Diyarbakır'da 600 bini aşkın imza toplandığı açıklandı.

Diyarbakır'da Öcalan'ın Özgürlüğü İçin 600 bin İmza
 İmralı'da ömür boyu hapis cezasını çeken Öcalan için 'Barış için Öcalan'a Özgürlük' Platformu tarafından başlatılan imza kampanyasına ilişkin BDP Diyarbakır İl Örgütü, basın toplantısı düzenledi.
BDP Diyarbakır İl Örgütü binasında yapılan toplantıda konuşan BDP Diyarbakır İl Eş Başkan Yardımcısı Eşref Mamedoğlu, 15 Şubat'ta sürecinde başlatılan kampanya çerçevesinde il kapsamında imza toplanmaya devam ettiğini ifade etti. Bu kampanya çerçevesinde 15 Şubat'ta Batıkent Meydanı'nda üç günlük halk kürsüsü kurulduğunu, yürüyüşler yapıldığını aktaran Mamedoğlu, "Biz Diyarbakır İl Örgütü olarak önümüze 1 milyon 200 bin imza toplayacağımızı açıklamıştık. Bu kapsamda ilçe örgütlerimizle birlikte 600 bini aşkın imza topladık. 4 Nisan'a kadar bu kampanyayı devam ettireceğiz" şeklinde konuştu. Mamedoğlu, bu kapsamda tüm herkesi imza kampanyasına destek olmaya çağırdı. 
Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2014, 13:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER