Diyarbakır'da Park Kavgası: 1 Yaralı

Diyarbakır’da, aracını park etmek isteyen bir şahıs, kendisine izin vermeyen pazarcı esnafına kurşun yağdırdı.

Diyarbakır'da Park Kavgası: 1 Yaralı
 Diyarbakır'da, aracını park etmek isteyen bir şahıs, kendisine izin vermeyen pazarcı esnafına kurşun yağdırdı. Silahlı kavgada 1 kişi yaralandı.
Olay, Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Mevlana Halit Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, kimliği öğrenilemeyen bir kişi, sokakta bulunan pazarcının tezgahının önünde aracını park etmek istedi. Tezgahtarın, aracını park eden vatandaşa, 'Buradan aracını kaldır buraya park edemezsin, ekmek teknemizin önünü kapatıyorsun' demesi üzerine aracından inen şahıs belinden çıkardığı tabanca ile karpuz satarak geçimini sağlayan pazarcı esnafının üzerine 10 el ateş etti. Karnı ve kolundan yaralanan ve kanlar içerisinde yere yığılan pazarcı esnafı olay yerinde bulunan vatandaşlar tarafından hastaneye kaldırılırken, silahlı şahıs aracına binerek olay yerinden uzaklaştı.

Olayın haber verilmesiyle bölgeye çok sayıda polis sevk edilirken, olay yeri inceleme ekipleri çevrede boş kovan aradı. Yapılan incelemelerin ardından bölgede bulunan Mobese kameralarını inceleyen polisler, pazarcı esnafını yaralayan şahsın yakalanması için çalışma başlattı.
Güncelleme Tarihi: 10 Ağustos 2014, 18:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER