Diyarbakırspor Gölcük Deplasmanına Tam Kadro Hazırlanıyor

Diyarbakırspor, deplasmanda oynayacağı Gölcükspor maçına tam kadro hazırlanarak, ilk galibiyetini almanın hesaplarını yapıyor. Seyrantepe tesislerinde yapılan idman ısınma hareketleri ve düz koşu ile başlarken, teknik heyet daha sonra çift kale maç yaptırdı.

Diyarbakırspor Gölcük Deplasmanına Tam Kadro Hazırlanıyor
 Diyarbakırspor, deplasmanda oynayacağı Gölcükspor maçına tam kadro hazırlanarak, ilk galibiyetini almanın hesaplarını yapıyor. Seyrantepe tesislerinde yapılan idman ısınma hareketleri ve düz koşu ile başlarken, teknik heyet daha sonra çift kale maç yaptırdı.

  Başkan Feyzi İlhanlı’nın da saha kenarında izlediği idmanda futbolcuların hırslı ve istekli olması dikkat çekerken, teknik heyet yapılan pas hatalarına dikkat çekerek, futbolculardan tempoyu yükseltmelerini ve pas hatalarını en aza indirmelerini istedi.

TAKIM CUMA GÜNÜ YOLA ÇIKACAK

Erhan Kurt’un cezasını tamamlaması ve Ali Setirekli’nin iyileşmesi nedeniyle takım, Cumartesi günü deplasmanda yapacağı Gölcükspor maçına tam kadro hazırlanıyor. Yönetim, akşam idmanından sonra takımı; Kayapınar’daki 75 Yol üzerinde hizmete giren künefeciye götürdü. Diyarbakır’daki hazırlıklarını Perşembe günü tamamlayacak olan Diyarbakırspor, Cuma günü uçakla İstanbul’a gidip oradan da karayolu ile Kocaeli’nin Gölcük ilçesine geçecek.
Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2014, 14:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER