Eş Başkanlar Sur Esnafıyla Bir Araya Geldi

Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Gültan Kışanak ile Fırat Anlı, Suriçi esnafıyla iftarda bir araya geldi.

Eş Başkanlar Sur Esnafıyla Bir Araya Geldi

  Eş Başkanı Gültan Kışanak ile , dün Suriçi esnafıyla iftar yemeğinde bir araya geldi.  Daire Başkanlığı tarafından organize edilen ve Liluz Otel'de gerçekleştirilen iftar yemeğine,   , görevden alınan  Eş Başkanları  ve Fatma Şık Barut,  Eş Başkan Vekilleri Azize Değer Kutlu ve İzzettin Candan,  () Başkanı ,  yöneticileri, esnaf odaları temsilcileri, muhtarlar ve esnaflar katıldı.

İftar buluşmasında konuşan Eş Başkan Gültan Kışanak, Ramazan Ayı'nın barışa vesile olmasını dileyerek, dualarının barış, kardeşlik ve çözüm için olduğunu belirtirken, Eş Başkan  ise Sur'un bu coğrafya ve kent için çok önemli bir yere sahip olduğuna işaret etti. Anlı, şöyle konuştu: "Sur'un başına ne gelirse gelsin, bu özelliğini asla kaybetmeyecek ve yitirmeyecektir. Bizler de bu şehrin geleceği için yeniden ve yeniden umudu büyütmek göreviyle karşı karşıyayız. Sizler bu işin yükünü taşıyanlarsınız. Ebette ki temenni etmek yetmiyor, bunun için çaba harcamak da gerekiyor. Hep birlikte sizlerle ve elbirliğiyle bunu başaracağımıza inanıyorum."

'Başka acılar yaşanmasın'

Ramazan ayının mübarek olduğu kadar herkese de görevler yüklediği bir ay olduğuna vurgu yapan Anlı, "Bu ay zarar vermeme ve empati yapma ayıdır. Onun için Ramazan Ayı ve bayramda diliyoruz ki başka acılar yaşanmaz. Bu ayın hatırına herkese diyoruz ki; kimseye zarar vermeyin. En azından bu mübarek ay içinde bu coğrafyada geçici de olsa bir barış olsun." şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2016, 22:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER