Jandarmadan Kaçakçılık Operasyonu

Diyarbakır'da jandarma kaçak sigara, ruhsatsız silah ve esrar ele geçirdi. Şüpheli 7 kişiden 1'i tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Jandarmadan Kaçakçılık Operasyonu
 Diyarbakır Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada; İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ve Ergani İlçe Jandarma Komutanlığınca Kaçakçılık ve Uyuşturucu Madde ile Mücadele kapsamında yol kontrol ve arama faaliyeti icra edildiğini bildirdi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

"Değirmendere ve Merkez Jandarma Karakol Komutanlığınca icra edilen yol kontrol ve arama faaliyetleri esnasında; yolcu taşımacılığı yapan bir firmaya ait yolcu otobüsü ile 2 (iki) özel araçta yapılan aramada 1 (bir) şüpheli şahsa ait eşyalar arasına gizlenmiş vaziyette 200 gr kubar esrar maddesi, ile 3 şüpheli şahsa ait eşyalar arasına gizlenmiş vaziyette piyasa değeri yaklaşık 27.500 tl olan 5.500 paket kaçak sigara, 1 şüpheli şahsa ait araçta 2 adet ruhsatsız Sigsauer marka tabanca ve Hırsızlık suçundan aranan 1 şüpheli ele geçirilmiştir. Cumhuriyet Savcılığının talimatı ile ele geçirilen malzemelere el konulmuş olup, olay ile ilgili 7 şüpheli gözaltına alınmış ve gözaltına alınanlardan 1 şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konulmuştur. Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması kaçakçılık ve uyuşturucu madde ile mücadele amacıyla yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edilecektir"

Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2015, 16:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER