Kışanak Çalışma Alanlarını Denetledi

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eş Başkanı Gültan Kışanak, yapımı devam eden kentin ilk bisiklet yolu ve yürüyüş parkurundaki çalışmaları denetledi.

Kışanak Çalışma Alanlarını Denetledi

  Büyükşehir Belediye Eş Başkanı , Mahabad Bulvarı'nda yapımı devam eden ve mayıs ayı sonunda hizmete açılması beklenen kentin ilk bisiklet yolu ve yürüyüş parkurundaki çalışmaları denetledi. Mahabad Bulvarı'nda geliş ve gidiş yoluna yapılan 10 kilometrelik bisiklet yolu, yürüyüş parkuru, kaldırım çalışmalarını yerinde inceleyen Kışanak, çalışmalar hakkında Fen Daire Başkanı Bülent Uçaman, Genel Fethi Suvari'den bilgi aldı.  saat 08.00'da gerçekleştirilen denetim sırasında Kışanak, eksikliklerin tamamlanması ve çalışmanın hızlandırılmasını istedi.



Ardından tadilatı devam eden Gazi Köşkü Belediye Sosyal Tesisleri'ne giden Kışanak, burada da incelemelerde bulunarak, Kaynak Geliştirme Daire Başkanı 'den çalışmaların seyri hakkında bilgi aldı, çalışanları ziyaret etti. Yaklaşık 50 dönümlük arazi üzerinde kurulmuş olan sosyal tesisin devralındığı günden bu yana tadilat çalışmalarının yapıldığını söyleyen Kışanak, tesise çevre düzenlemeleriyle yeni işlevler kazandırılacağını vurgulayarak çalışmanın bir an önce tamamlanmasını istedi. 

Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2015, 15:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER