KOCAKÖY İLÇESİNDE İLKÖĞRETİM HAFTASI KUTLANDI

Diyarbakır’ın Kocaköy ilçesinde 2016-2017 Eğitim Öğretim yılının başlaması münasebetiyle düzenlenen İlköğretim Haftası programı renkli görüntülere sahne oldu.

KOCAKÖY İLÇESİNDE İLKÖĞRETİM HAFTASI KUTLANDI
 Kocaköy’de 2016-2017 Eğitim Öğretim yılı İlköğretim Haftası kutlamaları hükümet konağı bahçesinde bulunan Atatürk anıtına çelenk konulması ile başladı.

Çelenk sunma törenine Kocaköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Reşit Memiş, daire amirleri, öğretmen ve öğrenciler ile Kocaköy'den gelen vatandaşlar katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından öğrenciler tarafından çeşitli şiirler okundu. Daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü  Mehmet Reşit Memiş tarafından okullar ziyaret edildi.

Okul ziyaretlerinde öğretmen ve öğrencilerle sohbet eden Memiş, konuşmalarında tüm idareci, öğretmen ve öğrencilerin yeni eğitim öğretim yılını kutlarken, "Bizler yöneticiler olarak öncelikle eğitim kurumlarımızı, okullar açılmadan, her türlü fiziki durum açısından hazır hale getirmeye çalıştık. Öğretmenlerimizin her türlü imkana sahip bir ortamda eğitim vermesi, öğrencilerimizin de eğitim- öğretim faaliyetlerini en iyi şekilde alması öncelikli hedefimiz olmuştur. Ülkemizin birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğu süreçlerden birini yaşıyoruz. Herkes kendi üzerine düşen sorumluluğu yerine getirdiği zaman ülkemiz her türlü sıkıntı ve sorunu bertaraf edecektir. Devletimizin sunmuş olduğu her türlü imkan ve ortamı en iyi şekilde kullanmalıyız. Devletimizin ve geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin başarılı bir eğitim yılı geçirmesini diliyor, tüm idareci ve öğretmen arkadaşlarımızın yapacağı çalışmalardan dolayı şimdiden onları kutluyorum" dedi.

Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2016, 13:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER