Otogarda hizmet kalitesi artacak

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Fırat Anlı, Diyarbakır Şehirlerarası Terminal İşletmeleri’ni (DİŞTİ) gezerek fiziki şartlarını daha da iyileştirecek bir dizi çalışma önlem alınacağını bildirdi.

Otogarda hizmet kalitesi artacak
 Eş Başkan Anlı, Kaynak Geliştirme Daire Başkanı Zehra Demir, Fen İşleri Daire Başkanı Bülent Uçan, Ulaşım Daire Başkanı Hikmet Altuğ ile birlikte DİŞTİ’yi yerinde inceleyerek otogarın kente yakışır bir fiziki mekana kavuşması için çalışma yürütüleceğini belirtti. Anlı, kente gelen insanların ilk gördüğü otogarda hizmet kalitesinin artırılacağını söyledi.

Otogarda kısa zamanda Yolcu Bekleme Alanı oluşturulacak, araç kalkış saati ve hangi peronda araç kalkacağı led ekrandan izlenebilecek. Mescit alanı daha iyi hale getirilecek. Otogarın iç ve dış bakım ile boyası yapılacak, çatısında yalıtım gerçekleştirilecek.  Belediye Halkla İlişkiler Masası olacak. Kent tanıtım noktası oluşturulacak. Taksimetre açmayan taksilere yaptırım uygulanacak. Kaldırım ve peyzaj düzenlemesi gerçekleştirilecek.

Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2014, 16:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER