Ramazan Öncesi İkramiye Verildi

Diyarbakır Sur Belediyesi Ramazan ayı öncesi 171 işçisine maaş öncesi ikramiye dağıttı.

Ramazan Öncesi İkramiye Verildi
 Sur Belediyesi Eş başkanları Seyid Narin ve Fatma Şık Barut doğrultusunda 171 belediye işçilerine 164 bin 478 TL tutarındaki parayı herkesin kıdem, hizmet yılı ve kadro vasıflarına göre 800 ile 1100 TL arası değişen ikramiye tutarları işçilerin banka hesaplarına yattı.

Belediye İş Sendikası Başkanı Vezir Perişan"Belediye İş Sendikası olarak eşbaşkanlara hem sendikamıza bakış açılarından hem de işçinin emeğine gösterdikleri duyarlılıktan dolayı teşekkür ediyoruz. Sur Belediyesinde çalışan üyelerimizin 20 yıldır ilk defa zamanında ödenen ikramiyesidir. İşçi arkadaşlarımız eşbaşkanların duyarlılıklarından memnun olduklarını ve Sendika Temsilcileri Kurulu olarak teşekkürlerini ilettiler. Bundan sonra da işçilerimizin içeride birikmiş ikramiyeleri konusunda da duyarlılıklarını bekliyoruz" dedi.

Sur Belediyesi Eşbaşkanları Narin ve Şık Barut, BDP olarak genel merkezin emeğe bakış açılarının bilindiği ve bunun üzerine belediyedeki çalışanların emekçi arkadaşlar odluklarını belerterek, "Belediyelerimizin en doğru bir şekilde kullanarak gerek çalışanlarımıza ve Sur ilçemiz de oturan yurttaşlarımıza hizmet etmek hedefimiz doğrultusunda çalışmalarımızı yürütmekteyiz. Bu kapsamda emeğin yüce değer inancıyla bizlerde belediyemizde çalışan emekçi arkadaşlarımıza zamanında ikramiye ve maaşların ödenmesi konusunda çabalarımıza devam edeceğiz" dedi.
Güncelleme Tarihi: 30 Haziran 2014, 21:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER