Tecavüz Girişimi İle İlgili Müfettiş Görevlendirildi

Diyarbakır’da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın ardından 5. sınıfa giden 12 yaşındaki kız çocuğuna parkta tecavüz girişiminde bulunduğu iddiasıyla tutuklanan İngilizce öğretmeni S.C. hakkında müfettiş görevlendirildi.Konu...

Tecavüz Girişimi İle İlgili Müfettiş Görevlendirildi
Diyarbakır’da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın ardından 5. sınıfa giden 12 yaşındaki kız çocuğuna parkta tecavüz girişiminde bulunduğu iddiasıyla tutuklanan İngilizce öğretmeni S.C. hakkında müfettiş görevlendirildi.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürü M. Hadi Ağırbaş, olayı öğrenir öğrenmez resmi tatil olmasına karşın inceleme başlattıklarını söyledi. Ağırbaş, “İnsan böyle şeyler duyunca tüyleri diken diken oluyor. Biz olayı duyar duymaz, resmi tatil olmasına rağmen konuyla ilgili müfettiş görevlendirdik. Okul ya da öğrencinin ismini vermek istemiyoruz. Okulda velileri ve öğrencileri tedirgin etmek istemiyoruz. Zaten adli soruşturmada devam ediyor. Öğretmen tutuklandı. Disiplin anlamında ne yapılması gerekiyorsa yapıyoruz. Bu olay kapatılacak, üstü örtülecek bir olay değil" dedi.

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2013, 14:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER