TÜİK Persoleni Gezi Turuyla Stres Attı

TÜİK Diyarbakır Bölge Müdürlüğünde görevli personeller, Diyarbakır'ın Çermik, Ergani ve Eğil ilçelerinde bulunan tarihi ve turistik yerlerine gezi düzenledi.

TÜİK Persoleni Gezi Turuyla Stres Attı
 Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Diyarbakır Bölge Müdürlüğünde görev yapan personeller, yoğun iş stresini atmak için, Çermik, Ergani ve Eğil ilçelerinde bulunan tarihi ve turistik yerleri gezdi.

Çermik'te Şeyhandede Şelalesi ve tarihi Haburman köprüsü, Ergani'de Hilar Mağaraları, Eğil'de Peygamber kabirleri, Asur kalesini gezen grup, Dicle nehrinde tekne turuyla gezisini sonlandırdı.
Gezi hakkında bilgi veren TÜİK Diyarbakır Bölge Müdürü M.Salih Uras, gezinin amacının, personellerin yoğun iş stresinden bir nebzede olsa uzaklaşmasını sağlamak olduğunu belirterek, yeterli tanıtımı gerçekleştirilmeyen kentin tarihi ve turistik yerlerinin tanınmasına yardımcı olmayı da istediklerini söyledi.

Uras, bu tür organizasyonların kentin tanınması açısından önemli olduğuna dikkat çekerek, imkanlar dahilinde Bölge Müdürlüğü kapsamında bulunan Diyarbakır ve Şanlıurfa illerinde gezilerinin devam edeceğini söyledi.
Güncelleme Tarihi: 08 Eylül 2014, 17:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER