Tüm Engelliler Derneği Diyarbakır'da Tekerlekli Sandalye Dağıttı

Diyarbakır’da yeni kurulan Tüm Engelliler Derneği, 4 adet tekerlekli sandalye dağıtımı yaparak ilk faaliyetlerini gerçekleştirdi.

Tüm Engelliler Derneği Diyarbakır'da Tekerlekli Sandalye Dağıttı
 Diyarbakır'da yeni kurulan Tüm Engelliler Derneği, 4 adet tekerlekli sandalye dağıtımı yaparak ilk faaliyetlerini gerçekleştirdi.
Tüm engelliler ve kimsesiz engelli bireylere yardım amacıyla derneğin kurulduğunu belirten Tüm Engelliler Dernek Başkanı Necat Güçlü, gönüllü çalışan arkadaşlarıyla birlikte engellilere her türlü yardımı yapacaklarını söyledi. Diyarbakır esnafı ve halkının da desteğiyle tüm engellilere, engelsiz bir hayat sağlamak için mücadele verdiklerini dile getiren Güçlü, dört adet tekerlekli sandalye dağıtarak faaliyete geçtiklerini ifade etti. Tekerlekli sandalyelerden birini Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bulunan bir engelliye teslim eden Güçlü, "Dört tekerlekli sandalyenin üçünü engelli üç çocuğa, birini ise resmi bir kuruma verdik. Allah'ın izniyle bu dağıtımlar devam edecek. Bundan sonra tekerlekli sandalyeleri her tarafta dağıtmaya devam edeceğiz. Gönüllü çalışan arkadaşlarımız sayesinde kapıdan kapıya, esnaftan esnafa, kurumdan kuruma ulaşıyoruz" dedi.

Gönüllü çalışan arkadaşlarının engelli kişilerin evlerine giderek maddi durumlarını tespit ettiğini anlatan Güçlü, tekerlekli sandalyeye ihtiyaç duyan kişilerle iletişim kurup gerekli yardımlarda bulunacaklarını sözlerine ekledi. - DİYARBAKIR
Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2014, 18:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER