Turizm İçin Sur Çok Önemli

Diyarbakır Ticaret Borsası (DTB) Başkanı Ebubekir Bal Diyarbakır'ın Sur içi bölgesinin turizm açısından kentin en önemli bölgesi olduğunu belirtti.

Turizm İçin Sur Çok Önemli
 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi, Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı Ebubekir Bal, Borsa Meclis Başkanı Ahmet Ay, DTB Yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri, Sur Belediye Eş Başkanı Seyit Narin'i makamında ziyaret ederek başarı dileklerini ilettiler.

Kentte ekonomik ve sosyal kalkınma hamlelerini gerçekleştirmek için birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalar yapacaklarını belirten Diyarbakır Ticaret Borsası (DTB) Başkanı Ebubekir Bal, Diyarbakır'ın sur içi bölgesinin Kent için en önemli ilçe olduğunu belirterek, "Sur ilçemiz turizm açısından çok önemli bir bölgemizdir. Hep birlikte çalışıp kentimizi hak ettiği yere getirmek için hizmetler üreteceğinize inanç ve güvenimiz tamdır. Yeni görevinizin hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

Hizmet kalitesini yükseltmek için kurumlar ile bir araya gelmenin çok önemli olduğunu belirten Sur Belediyesi Eş Başkanı Seyit Narin de, "Sizler gibi değerli tüm kurumlarımızı, hemşerilerimizi paydaş olarak görüyoruz. Bu dönemin ruhu hizmettir ve o çerçevede, hizmet kalitesini yükseltmek için tüm kurumlarımızla bir araya gelmeliyiz. Diyarbakır'ın tüm ilçelerinde değerli turizm varlıkları bulunmakta, bu tarihi ve kültürel değerlere hep birlikte daha iyi sahip çıkacağız" dedi.
Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2014, 17:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER