YAYINCILIKTA BÖLGENİN YENİ SESİ AMED TV VE AMED RADYO

Bir süreden beridir atıl durumda olan Diyarbakır’ın yerel televizyon ve radyo kuruluşu Amed Tv ve Radyo,yeni bir yayın dönemi için kolları sıvadı

YAYINCILIKTA BÖLGENİN YENİ SESİ AMED TV VE AMED RADYO
 Bir süreden beridir atıl durumda olan Diyarbakır’ın yerel televizyon ve radyo kuruluşu Amed Tv ve Radyo,yeni bir yayın dönemi için kolları sıvadı. İmtiyaz sahibi değişen Amed Tv ve Radyo,dünyanın her yerinde yayın yapabilen güçlü internet ağı ile kentin ve bölgeye hitap eden program ve yayınlar hazırlıyor. Amed Tv ve Radyo’dan yapılan açıklamada,”Yayıncılıkta Diyarbakır’ımız ve bölgemiz adına yeni bir sayfa açıyoruz. Yeni imtiyaz sahibi,dünyanın her yerine rahatlıkla ulaşılabilen güçlü internet yayın  ağı,kentimizin ve bölgemizin mozaiğini yansıtan özel yayınlar,her alanda iddialı ve ses getirecek programlarla. Herkese ve her kesime eşit  çizgide , yeni bir  bir anlayışla. Toplumun her kesiminden insanların kendini ifade edebileceği programlarla.Sizlerin desteğiyle her şey Diyarbakır’ımız ve bölgemiz için diyoruz. Amed Tv ve Amed Radyo Fm 100.5olarak  halkın sesi olmaya söz veriyoruz.” İfadeleri kullanıldı.

DİYARIUM VE DİYARBEKİRSPOR’UN SPOR BRANŞLARINA SPONSOR OLDU

 Amed Tv ev Radyo,spor hizmetlerinde de önemli adımlar atıyor. Yayın grubu,Diyarbekirspor’a ait lisanslı ürünlerin satıldığı Diyarıum ile Diyarbekirspor’un faaliyet gösterdiği spor branşlarına sponsor oldu. Amed TV ve Radyo’nun açıklamasında,”Amed Tv ve Amed Radyo,sporda da kentimizin ve bölgemizin sesi olmakta kararlıdır. Bu konuda çok önemli adımlar atan yayın grubumuz Diyarbekirspor’a ait lisanslı ürünlerin üretilerek halka ulaştırıldığı Diyarıum ile Diyarbekirspor bünyesinde faaliyet gösteren amatör spor branşlarına sponsor oldu. Karateden atletizme kadar tüm branşlara sponsor desteği vererek spora ve sporcuya hizmet etmeyi ilke edindik. Spor yayıncılığında da iddialı olan yayın grubumuz kentteki tüm spor faaliyetlerinin sesi olacak.Bu konuda gerçekleştireceğimiz programlarla halkımız ve spor ailesi arasında köprü olmayı planlıyoruz.” denildi.
 
Güncelleme Tarihi: 01 Temmuz 2016, 14:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER